მონაცემთა ბაზა: | CART - საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფია |
გამოტანის ფორმატი
|
ჩანაწერები: | 217,248 |
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
![](themes/default/images/tabl.gif) |
ჩანაწერები |
![](themes/default/images/tabr.gif) |
მოიძებნა 503 ჩანაწერი. დანარჩენი ჩანაწერები იხილეთ ქვეკატეგორიებში. |
-
შმალკო, ვ.
სოფლის მეურნეობის პროდუქტთა ტექნოლოგია. - თბ. : საქ. სას-სამ. ინ-ტის გამ-ბა და სტ., 1960. - 425გვ. : ილ. და ცხრილ. ; 25სმ.см.. - 9მ.20კ., 1000ც.[MFN: 80617] UDC: 664 თემატიკა: - სოფლის მეურნეობის პროდუქტების ტექნოლოგია;
K 9.916/4 - წიგნთსაცავი K 9.917/4 - წიგნთსაცავი F 2.331/4 - საარქივო ფონდი P 2630/1960 - საარქივო ფონდი K 9.919/4 - სარეზერვო–გაცვლითი ფონდი K 9.920/4 - სარეზერვო–გაცვლითი ფონდი K 9.918/4 - სარეზერვო–გაცვლითი ფონდი
დაცულია: სპებ * Double: სოფლის მეურნეობის პროდუქტთა ტექნოლოგია
-
წესები პურის გამოცხობისა, რომლებიც სავალდებულოა სამომხმარებლო კოოპერაციის პურის საცხობ ყველა საწარმოსათვის : დამტკ. ცენტრსოიუზის გამგეობის 1961 წლის 13 აპრილის დადგენილებით, სხდომის ოქმი N22, მოსკოვი, II / ცენტრსოიუზი, წარმოებათა ორგანიზაციის სამმართველო. - თბ. : ცეკავშირი, 1961. - 20გვ. ; 20სმ.см.. - უფ., 1500ც.[MFN: 80713] UDC: 664.61 თემატიკა: - პურის ცხობა;
F 26.606/3 - საარქივო ფონდი P 2739/1961 - საარქივო ფონდი
დაცულია: სპებ * Double: წესები პურის გამოცხობისა, რომლებიც სავალდებულოა სამომხმარებლო კოოპერაციის პურის საცხობ ყველა საწარმოსათვის
-
ძნელაძე, დ.
სადიპლომო შრომის შედგენის მეთოდიკა ღვინისა და დაკონსერვების ტექნოლოგიის სპეციალობათა სტუდენტებისათვის : ეკონ. ნაწ. / საქ. სსრ სოფლის მეურნ. პროდუქტების წარმოებისა და დამზადების სამინისტრო, საქ. სას.-სამ. ინ-ტი. - თბ. : საქ. სას.-სამ. ინ-ტის გამ-ბა და სტ., 1962. - 22გვ. ; 21სმ.см.. - უფ., 600ც.[MFN: 81567] UDC: 663.2(076.5)(072) + 664.8/9(076.5)(072) + 378.147.88 თემატიკა: - ღვინის ტექნოლოგია - სადიპლომო შრომის შედგენის მეთოდიკა; საკვები პროდუქტების დაკონსერვების ტექნოლოგია - სადიპლომო შრომის შედგენის მეთოდიკა;
K 117.393/3 - წიგნთსაცავი F 27.531/3 - საარქივო ფონდი P 2075/1962 - საარქივო ფონდი
დაცულია: სპებ * Double: სადიპლომო შრომის შედგენის მეთოდიკა ღვინისა და დაკონსერვების ტექნოლოგიის სპეციალობათა სტუდენტებისათვის
-
საცალო საქონელბრუნვაში აღსარიცხავი საქონლის ნომენკლატურა : (სასაქონლო ლექსიკონი) / სსრკ მინისტრთა საბჭოსთან არსებული ცენტრ. სტატ. სამმართველო. - თბ. : ცეკავშირი, 1962. - 94გვ. ; 20სმ.см.. - უფასო, 6000ც.[MFN: 81899] UDC: 67/68(083.72) + 664(083.72) თემატიკა: - სამრეწველო საქონლის ნომენკლატურა;
F 27.439/3 - საარქივო ფონდი P 914/1962 - საარქივო ფონდი
დაცულია: სპებ * Double: საცალო საქონელბრუნვაში აღსარიცხავი საქონლის ნომენკლატურა
-
სასურსათო განყოფილების მე-3 კურსის მოსწავლეთათვის, მეთოდური მითითებანი და NN 1, 2, 3, 4, 5 საკონტროლო დავალებანი სასურსათო საქონელმცოდნეობაში / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს უმაღლ. და საშ. სპეც. განათლ. სახელმწ. კომ-ტის სამეცნ-მეთოდ. კაბინეტი. - [თბ.], 1962 (ქუთაისი პედ. ინ-ტის სტ). - 71გვ. ; 20სმ.см.. - ფ.ა., 500ც.[MFN: 82392] UDC: 664.002.6(072) + 664.002.6(076.1) თემატიკა: - სასურსათო საქონელმცოდნეობა - მეთოდური მითითებები; სასურსათო საქონელმცოდნეობა - საკონტროლო დავალებები;
P 1188/1962 - საარქივო ფონდი
* Double: სასურსათო განყოფილების მე-3 კურსის მოსწავლეთათვის, მეთოდური მითითებანი და NN 1, 2, 3, 4, 5 საკონტროლო დავალებანი სასურსათო საქონელმცოდნეობაში
-
ძნელაძე, დ.
პროგრამა, მეთოდური მითითებანი და საკურსო შრომების თემატიკა საგნებში "კვების მრეწველობის ეკონომიკა" და კვების მრეწველობის საწარმოთა ორგანიზაცია და დაგეგმვა" : ტექნოლ. განხრის სტუდენტთათვის / საქ. სსრ სოფლის მეურნ. პროდუქტების წარმოებისა და დამზადების სამინისტრო. შრომის წითელი დროშის ორდენის საქ. სას.-სამ. ინ-ტის დაუსწრ. სწავლების ფაკ-ტი. - თბ., 1962 (საქ. სას.-სამ. ინ-ტის სტ). - 23გვ. ; 21სმ.см.. - უფ., 500ც.[MFN: 82512] UDC: 338.45:664 + 664:658.5](072) + 338.45:664 + 664:658](073) თემატიკა: - კვების მრეწველობის ეკონომიკა; კვების მრეწველობის საწარმოთა ორგანიზაცია;
K 112.066/3 - წიგნთსაცავი F 27.899/3 - საარქივო ფონდი P 2532/1962 - საარქივო ფონდი
დაცულია: სპებ * Double: პროგრამა, მეთოდური მითითებანი და საკურსო შრომების თემატიკა საგნებში "კვების მრეწველობის ეკონომიკა" და კვების მრეწველობის საწარმოთა ორგანიზაცია და დაგეგმვა"
-
ხატიაშვილი, შ.
ხილ-ბოსტნეულის შენახვისა და გადამუშავების ზოგადი საფუძვლები : [სახელმძღვ. სას.-სამ. ტექნ. / რედ.: ხ. შალამბერიძე]. - თბ. : საქ. სას.-სამ. ინ-ტის გამ-ბა, 1962. - 209გვ. : ილ. და ცხრილ. ; 24სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 205-206. - 62კ., 3000ც.[MFN: 82691] UDC: 664.83/85(075.32) თემატიკა: - ხილ-ბოსტნეულის გადამუშავება - სახელმძღვანელოები ტექნიკუმებისათვის;
K 106.915/3 - წიგნთსაცავი K 106.917/3 - წიგნთსაცავი K 106.918/3 - წიგნთსაცავი K 106.919/3 - წიგნთსაცავი F 28.121/3 - საარქივო ფონდი P 575/1962 - საარქივო ფონდი K 106.916/3 - სარეზერვო–გაცვლითი ფონდი
დაცულია: სპებ * Double: ხილ-ბოსტნეულის შენახვისა და გადამუშავების ზოგადი საფუძვლები
-
მეთოდური მითითებანი და საკონტროლო დავალებანი NN7, 8, 9, 10, 11, 12 სასურსათო საქონელმცოდნეობაში : სასურსათო განყ-ბის მე-4 კურსის მსმენელთათვის / საქ. სსრ მინისტრთა საბჭოს უმაღლ. და საშ. სპეც. განათლ. სახელმწ. კომ-ტის სამეცნ.-მეთოდ. კაბინეტი. - თბ., 1963. - 74გვ. ; 22სმ.см.. - უფ., 700ც.[MFN: 82803] UDC: 664.002.6(072) + 664.002.6(076.1) თემატიკა: - სასურსათო საქონელმცოდნეობა - მეთოდური მითითებები; სასურსათო საქონელმცოდნეობა - საკონტროლო დავალებები;
K 107.734/3 - წიგნთსაცავი F 28.197/3 - საარქივო ფონდი P 595/1963 - საარქივო ფონდი
დაცულია: სპებ * Double: მეთოდური მითითებანი და საკონტროლო დავალებანი NN7, 8, 9, 10, 11, 12 სასურსათო საქონელმცოდნეობაში
-
კერესელიძე, კ.
კურკიანი ნაყოფითა და სიროფით მინის ქილების ამვსები ვიბრაციული დოზატორი / საქ. სამეცნ.-ტექნ. ინფორმ. და ტექნ.-ეკონ. გამოკვლ. ს.-კ. ინ-ტი. - [თბილისი], [1963]. - 11 გვ. : ილ. ; 20 სმ.см.. - (ტექნიკური ინფორმაცია. კვების მრეწველობა ; N 10). - უთავფურც.. - რეზ. რუს. ენ.. - 12 კ., 1000 ც.[MFN: 82814] UDC: 664.85.036.5 თემატიკა: - ხილის დაკონსერვება ქილებში;
K 109.575/3 - წიგნთსაცავი F 28.734/3 - საარქივო ფონდი PT 1531/1963 - საარქივო ფონდი
დაცულია: სპებ * Double: კურკიანი ნაყოფითა და სიროფით მინის ქილების ამვსები ვიბრაციული დოზატორი
-
მესხიშვილი, გივი
კვების პროდუქტების შრობა. - თბ. : ცოდნა, 1963. - 275გვ. : ილ. და ცხრილ. 2ფ. ცხრილ. ; 22სმ.см.. - ბიბლიოგრ: გვ. 272-273. - 66კ., 1000ც.[MFN: 83262] UDC: 664.047 • ბუაჩიძე, სერგო (ავტ.); თემატიკა: - კვების პროდუქტების შრობა;
K 114.576/3 - წიგნთსაცავი K 118.133/3 - წიგნთსაცავი K 130.616/3 - წიგნთსაცავი F 29.986/3 - საარქივო ფონდი P 184/1963 - საარქივო ფონდი
დაცულია: სპებ * Double: კვების პროდუქტების შრობა
გვერდები: «« პირველი « წინა | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | შემდეგი » ბოლო »» |
|