Database: | AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) |
Display Format
|
Records: | 439,268 |
By Universal Decimal Classification (UDC)
|
Records |
|
Found 83 records. |
-
Апельсиново-морковный сок // Бюллетень Всесоюзного института чайной промышленности и субтропических культур. - 1946. - N1. - стр.88[MFN: 20285]
UDC: 663.8
Headings of Chronicle: Промышленность; Пищевая и пищевкусовая промышленность.
-
მარიამიძე, ე.
სასმელების მეტოქე // დროშა. - თბილისი, 1953. - N8. - გვ.18. - როცა თბილისში ცხელა[MFN: 25142]
UDC: 663.8
Annotation: ლაღიძის წყლების შესახებ
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.
-
Хатиашвили, Ш.М.
К вопросу использования отходов технической переработки цитрусовых плодов // Труды Грузинского государственного сельско-хозяйственного института. - Тбилиси, 1954. - т.41. - с.359-364. - Груз. яз.. - Резюме на рус. яз.[MFN: 28416]
UDC: 663.8(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულის გადამუშავება; ჩაი, ყავა და სანელებელი.
-
ფიშმანი, გ.მ.
სუბტროპიკული ხურმის ნაყოფების გადამუშავება / გ.მ. ფიშმანი, ე.ლ. კერზნერი // ჩაისა და სუბტროპიკულ კულტურათა სრულიად საკავშირო სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის ბიულეტენი. - , 1954. - N4. - გვ.117-137. - ბიბლიოგრ: 8 სხწ[MFN: 29158]
UDC: 663.8
• კერზნერი, ე.ლ.; Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულის გადამუშავება; ჩაი, ყავა და სასმელები.
-
ჩაგელიშვილი, პ.
უალკოჰოლო სასმელების წარმოება საბჭოთა საქართველოში // საქართველოს სსრ მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე. - თბილისი, 1963. - N6. - გვ.23-33[MFN: 67901]
UDC: 663.5 + 663.8](479.22)
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; საქართველო; უალკოჰოლო სასმელები; ხელოვნური წყლები.
-
ჩხენკელი, ე.
მაღალხარისხოვანი უალკოჰოლო სასმელების წარმოებისათვის // საქართველოს სოფლის მეურნეობა. - 1971. - N12. - გვ.32[MFN: 72201]
UDC: 663.8
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.
-
ჩაგელიშვილი, პ.
ახალი ტექნიკის ეკონომიკური ეფექტურობა უალკოჰოლო სასმელების წარმოებაში // საქართველოს ეკონომისტი. - 1965. - N6. - გვ.89-92[MFN: 80675]
UDC: 663.8
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.
-
ჩაგელიშვილი, პ.
უალკოჰოლო სასმელების ხარისხის გაუმჯობესებისათვის : [საქართველოში] // საქართველოს ეკონომისტი. - 1962. - N9. - გვ.55-62[MFN: 92305]
UDC: 663.8(479.22)
Bibliography: შენიშვნებში
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის წარმოება; მეღვინეობა.
-
შალამბერიძე, ხ.
აფხაზეთში გავრცელებული ქლიავის ნაყოფის ტექნო-ქიმიური დახასიათება / ხ. შალამბერიძე, რ. ჩხაიძე, რ. ჯიქია // საქართველოს სუბტროპიკული მეურნეობის ინსტიტუტის შრომები. - სოხუმი, 1965. - ტ.9-10. - გვ.293-301. - რეზიუმე რუს. ენ.[MFN: 96002]
UDC: 663.8(060.55)
• ჩხაიძე, რ.; ჯიქია, ლ.; Bibliography: გვ.301
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულის დამუშავება; ჩაი, ყავა და სანელებელი.
-
მშვილდაძე, ლ.
ლიმონის ნაყოფის მანქანური წესით დახარისხება-დაყალიბების საკითხისათვის / ლ. მშვილდაძე, ო. იამანიძე // საქართველოს სუბტროპიკული მეურნეობის ინსტიტუტის შრომები. - სოხუმი, 1965. - ტ.9-10. - გვ.442-445[MFN: 96018]
UDC: 663.8(060.55)
• იამანიძე, ო.; Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულის დამუშავება; ჩაი, ყავა და სანელებელი.
Pages: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Next » |
|