ცვილის ნატურალობის დადგენისათვის / ე. ნანობაშვილი ; ზ. მაყაშვილი, ქ. ლაბაძე // საქართველოს მეფუტკრეობის საცდელი სადგურის შრომათა კრებული. - , 1969. - ტ.1. - გვ.263-268[MFN: 48985]
UDC: 665.2(060.55)
Bibliography: გვ.268
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; ქიმიური მრეწველობა; ქიმიურ-ფარმაცევტული მრეწველობა; ფოტოქიმიური მრეწველობა; ცხიმოვანი და პარფუმერული მრეწველობა; საპნის ხარშვა.
Резервуарный способ производства кисломолочных продуктов // Бюллетень научно-технической информации. - 1959. - N7. - стр.22-23[MFN: 78865]
UDC: 665.2
Headings of Chronicle: Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность; Мясная и молочная промышленность; Рыбная промышленность.
სულგუნის წარმოების პროცესის მექანიზაცია // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი. - 1959. - N10. - გვ.20-21[MFN: 89774]
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; ხორბლისა და რძის მრეწველობა; თევზის მრეწველობა.
კვებითი ტოქსიკოინფექციის აღმძვრელი ბაქტერიების : [სალმონელების დიაგნოსტიკა ხორცში O- სალმონელოზური ბაქტერიოფაგით] / ს. მათუაშვილი, ლ. მელაძე // საქართველოს სსრ კვების მრეწველობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1965. - ტ.1. - გვ.227-234. - რეზიუმე რუს. ენ.[MFN: 123277]
• მელაძე, ლ.;
Bibliography: გვ.233-234
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; საკონსერვო მრეწველობა.