The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) Display Format 
Records:439,268

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Production and preservation of solid foodstuffs.  --  664*
Sugar. Molasses. Glucose etc.  --  664.1*
Starch. Amylaceous materials.  --  664.2*
Edible oils and fats. Margarine. Protein foodstuffs.  --  664.3*
Edible minerals.  --  664.4*
Spices. Condiments.  --  664.5*
Technology and processing of cereal grains.  --  664.6/.7*
Food preservation technique.  --  664.8/.9*
Records Found 525 records.  Other records you can see in sub-subjects.
  1. გაბუნია, კ.

    საქართველოს კვების მრეწველობა მესამე ხუთწლედში // საქართველოს სოციალისტური მეურნეობა. - თბილისი, 1939. - აგვისტო. - N8. - გვ.30-40[MFN: 1305]

    UDC:  664

    Subjects:  მრეწველობა. ტექნიკური მეცნიერებანი; ტყის მრეწველობა.

     

  1. კაჭარავა, პ.

    როგორ უნდა შევინახოთ ხილი საზამთროდ // მეცნიერება და ტექნიკა. - თბილისი, 1954. - N2. - გვ.13-14[MFN: 1621]

    UDC:  664

    Subjects:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. უნივერსალური აგრეგატი საკვების შესამზადებლად : (ახალი ტექნიკა სოფლის მეურნეობას) // მეცნიერება და ტექნიკა. - თბილისი, 1954. - N1. - გვ.36[MFN: 1623]

    UDC:  664

    Subjects:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. დურმიშიძე, ს.

    პოლიფენოლური ნაერთების ფერმენტული დაჟანგვა ყურძნის გადამუშავების დროს / ს. დურმიშიძე, თ. კანანაძე // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.249-258. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2634]

    UDC:  664(060.55)

    კანანაძე, თ.

    Bibliography:  9 სხწ

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. კანანაძე, თ.

    კვერციტრინის განსაზღვრა ყურძენში // მევენახეობა-მეღვინოების ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.259-266. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2636]

    UDC:  664(060.55)

    Bibliography:  11 სხწ

    Subjects:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. კანანაძე, თ.

    ქართლის ღვინოების ქიმიური შემადგენლობა // მევენახეობა-მეღვინოების ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.211-222. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2638]

    UDC:  664(060.55)

    Bibliography:  9 სხწ

    Subjects:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. სირბილაძე, ა.

    ღვინომასალები კონიაკის წარმოებისათვის // მევენახეობა-მებაღეობის ინსტიტუტის შრომები. - , 1954. - ტ.8. - გვ.229-240. - რეზუმე რუს.ენ.[MFN: 2643]

    UDC:  664(060.55)

    Bibliography:  37 სხწ

    Subjects:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. Кометиани, П.

    Характер изменений белка молочнокислыми бактериями в молоке и сыре // Сборник трудов Государственного зоотехнического-ветеринарного института. - Тбилиси, 1939. - т.1. - с.24-55[MFN: 6214]

    UDC:  664(060.55)

    Bibliography:  стр.24-55

    Headings of Chronicle:  Промышленность; Технические науки; Пищевая и табачная промышленность.

     

  1. დენისიევსკი, პ.

    შაქრის მრეწველობის ინსტიტუტის მიღწევები : [1939 წლის საკავშირო სასოფლო-სამეურნეო გამოფენისათვის] // ჩაის მრეწველობისა და სუბტროპიკულ კულტურათა სრ.-საკ. სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის ბიულეტენი. - 1940. - N1. - გვ.42-8[MFN: 7254]

    UDC:  664

    Headings of Chronicle:  მრეწველობა; ტექნიკური მეცნიერებანი; კვებისა და თამბაქოს მრეწველობა.

     

  1. ლომინაძე, გ.

    ჩაის ელექტროფერმენტაცია // ჩაის მრეწველობის და სუბტროპიკულ კულტურათა სრულიად-საკავშირო სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის ბიულეტენი. - 1940. - N3. - გვ.27-9[MFN: 8997]

    UDC:  664

    Headings of Chronicle:  მრეწველობა; ტექნიკური მეცნიერებანი; კვებისა და თამბაქოს მრეწველობა.

     

 


Pages:  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  Next »  Last »»