Database: | AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) |
Display Format
|
Records: | 439,268 |
By Universal Decimal Classification (UDC)
![](themes/default/images/tabl.gif) |
Records |
![](themes/default/images/tabr.gif) |
Found 37 records. |
-
ორი : [სრულიად საკავშირო შაქრის მრეწველობის სამეცნიერო კვლევითი და სრულიად საკავშირო ჩაის მრეწველობისა და სუბტროპიკულ კულტურათა სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის შეჯიბრება] // ჩაის მრეწველობისა და სუბტროპიკული კულტურების სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის ბიულეტენი. - თბილისი, 1939. - ივნისი. - N1. - გვ.22-27[MFN: 624]
UDC: 664.1
Subjects: განათლება. პედაგოგიკა. ფსიქოლოგია; სპეციალური განათლება.
-
ჟორჟოლაძე, კ.
ქართული შაქარი // მეცნიერება და ტექნიკა. - 1950. - N1. - გვ.4-8[MFN: 18898]
UDC: 664.1
Annotation: ლ. პ. ბერიას სახ. აგარის შაქარის ქარხნის მთავარი ინჟინრის წერილი
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გამოკვებვის მრეწველობა.
-
აუხლესი მოწყობილობა შაქრის ქარხნებისათვის : ["Б-40" მარკის ვაკუუმ-ფილტრის შესახებ] // მეცნიერება და ტექნიკა. - 1954. - N10. - გვ.3[MFN: 34691]
UDC: 664.1
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; შაქრის მრეწველობა.
-
დანელია, თამაზ
საქართველოს სსრ შაქრის მრეწველობა / თამაზ დანელია // საქართველოს ეკონომისტი. - 1960. - N5. - გვ.70-74[MFN: 52219]
UDC: 664.1(479.22)
Headings of Chronicle: საქართველოს კვების მრეწველობა; შაქრის მრეწველობა.
-
ღლონტი, ს.
ზაფხულის ცხელ დღეს : [ნამცხვრებისა და გამაგრილებელი სასმელების დამზადების შესახებ] // საბჭოთა ქალი. - თბილისი, 1960. - N7. - გვ.24[MFN: 54596]
UDC: 664.1
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; შაქრის მრეწველობა.
-
გორისელი, გ.
ახალი თბილისის საკონდიტრო კომბინატი და მისი ადამიანები // დროშა. - თბილისი, 1959. - N6. - გვ.5[MFN: 57353]
UDC: 664.1(479.22.111)
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; შაქრის მრეწველობა; სახამებლის და ბადაგის მრეწველობა; საშაქარლამო მრეწველობა.
-
ქაჯაია, მ.
საკონდიტრო ნაწარმი სიმინდის ფქვილის გამოყენებით / მ. ქაჯაია ; ე. ჩეჩელაშვილი // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი. - 1960. - N3. - გვ.21[MFN: 59390]
UDC: 664.1
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულთა გადამუშავება; ჩაი, ყავა და სანელებელი.
-
Гоцадзе, Г.
Математическое описание процесса извлечения сахара из свекловичной стружки методом диффузии / Г. Гоцадзе ; Я. Таварткиладзе // Труды Тбилисского научно-исследовательского института приборостроения и средств автоматизации, т. 4-5. - 1964. - стр.119-127[MFN: 65774]
UDC: 664.1(060.55)
Bibliography: стр. 127
Headings of Chronicle: Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность; Сахарная промышленность; Крахмало-паточная промышленность; Кондитерская промышленность.
-
გონაშვილი, შ.
კაზეინის თვისობრივი ცვლილება ჰიდროლიზის პროცესში // საქართველოს სსრ სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე. - თბილისი, 1959. - ტ.2. - გვ.57-64. - (N1)[MFN: 66687]
UDC: 664.1
Bibliography: გვ. 63-64
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; შაქრის მრეწველობა; სახამებლის და ბადაგის მრეწველობა; საშაქარლამო მრეწველობა.
-
Рухадзе, Р.
Механизация работ в складских помещениях Грузинского сахарного комбината // Бюллетень научно-технической информации. - 1959. - N6. - стр.14-17[MFN: 78884]
UDC: 664.1(479.22)
Headings of Chronicle: Техника; Промышленность; Сахарная промышленность; Крахмало-паточная промышленность; Кондитерская промышленность.
Pages: | 1 | 2 | 3 | 4 | Next » |
|