The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) Display Format 
Records:439,268

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Industrial microbiology. Industrial mycology. Zymurgy,fermentation industry. Beverage industry. Stimulant industry.  --  663*
Main ingredients for the blending of drinks. Fruit andvegetable juices. Syrups. Liqueurs. Soft drinks.  --  663.8*
Records Found 83 records.
  1. Апельсиново-морковный сок // Бюллетень Всесоюзного института чайной промышленности и субтропических культур. - 1946. - N1. - стр.88[MFN: 20285]

    UDC:  663.8

    Headings of Chronicle:  Промышленность; Пищевая и пищевкусовая промышленность.

     

  1. მარიამიძე, ე.

    სასმელების მეტოქე // დროშა. - თბილისი, 1953. - N8. - გვ.18. - როცა თბილისში ცხელა[MFN: 25142]

    UDC:  663.8

    Annotation:  ლაღიძის წყლების შესახებ

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. Хатиашвили, Ш.М.

    К вопросу использования отходов технической переработки цитрусовых плодов // Труды Грузинского государственного сельско-хозяйственного института. - Тбилиси, 1954. - т.41. - с.359-364. - Груз. яз.. - Резюме на рус. яз.[MFN: 28416]

    UDC:  663.8(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულის გადამუშავება; ჩაი, ყავა და სანელებელი.

     

  1. ფიშმანი, გ.მ.

    სუბტროპიკული ხურმის ნაყოფების გადამუშავება / გ.მ. ფიშმანი, ე.ლ. კერზნერი // ჩაისა და სუბტროპიკულ კულტურათა სრულიად საკავშირო სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის ბიულეტენი. - , 1954. - N4. - გვ.117-137. - ბიბლიოგრ: 8 სხწ[MFN: 29158]

    UDC:  663.8

    კერზნერი, ე.ლ.

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულის გადამუშავება; ჩაი, ყავა და სასმელები.

     

  1. ჩაგელიშვილი, პ.

    უალკოჰოლო სასმელების წარმოება საბჭოთა საქართველოში // საქართველოს სსრ მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე. - თბილისი, 1963. - N6. - გვ.23-33[MFN: 67901]

    UDC:  663.5 + 663.8](479.22)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; საქართველო; უალკოჰოლო სასმელები; ხელოვნური წყლები.

     

  1. ჩხენკელი, ე.

    მაღალხარისხოვანი უალკოჰოლო სასმელების წარმოებისათვის // საქართველოს სოფლის მეურნეობა. - 1971. - N12. - გვ.32[MFN: 72201]

    UDC:  663.8

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.

     

  1. ჩაგელიშვილი, პ.

    ახალი ტექნიკის ეკონომიკური ეფექტურობა უალკოჰოლო სასმელების წარმოებაში // საქართველოს ეკონომისტი. - 1965. - N6. - გვ.89-92[MFN: 80675]

    UDC:  663.8

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.

     

  1. ჩაგელიშვილი, პ.

    უალკოჰოლო სასმელების ხარისხის გაუმჯობესებისათვის : [საქართველოში] // საქართველოს ეკონომისტი. - 1962. - N9. - გვ.55-62[MFN: 92305]

    UDC:  663.8(479.22)

    Bibliography:  შენიშვნებში

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის წარმოება; მეღვინეობა.

     

  1. შალამბერიძე, ხ.

    აფხაზეთში გავრცელებული ქლიავის ნაყოფის ტექნო-ქიმიური დახასიათება / ხ. შალამბერიძე, რ. ჩხაიძე, რ. ჯიქია // საქართველოს სუბტროპიკული მეურნეობის ინსტიტუტის შრომები. - სოხუმი, 1965. - ტ.9-10. - გვ.293-301. - რეზიუმე რუს. ენ.[MFN: 96002]

    UDC:  663.8(060.55)

    ჩხაიძე, რ.ჯიქია, ლ.

    Bibliography:  გვ.301

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულის დამუშავება; ჩაი, ყავა და სანელებელი.

     

  1. მშვილდაძე, ლ.

    ლიმონის ნაყოფის მანქანური წესით დახარისხება-დაყალიბების საკითხისათვის / ლ. მშვილდაძე, ო. იამანიძე // საქართველოს სუბტროპიკული მეურნეობის ინსტიტუტის შრომები. - სოხუმი, 1965. - ტ.9-10. - გვ.442-445[MFN: 96018]

    UDC:  663.8(060.55)

    იამანიძე, ო.

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულის დამუშავება; ჩაი, ყავა და სანელებელი.

     

 


Pages:  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |  Next »