The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) Display Format 
Records:439,268

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Industrial microbiology. Industrial mycology. Zymurgy,fermentation industry. Beverage industry. Stimulant industry.  --  663*
Potable alcohol. Spirituous liquors (ardent spirits).Alcohol distillation, refining.  --  663.5*
Records Found 126 records.
  1. ლაშხი, ა.

    ქიმიური ცვლილებები კონიაკის დაძველებასთან დაკავშირებით // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1940. - ტ.11. - გვ.134-48. - რეზიუმე რუსულ, ინგლისურ ენებზე[MFN: 11009]

    UDC:  663.5(060.55)

    Bibliography:  გვ.148

    Headings of Chronicle:  მრეწველობა; ტექნიკური მეცნიერებანი.

     

  1. ჩხეიძე, ზ.

    სპილენძის როლის საკითხისათვის კონიაკის დამწიფების საქმეში // თბილისის უმაღლესი სასწავლებლების სტუდენტთა მეორე სამეცნიერო კონფერენციის შრომები. - თბილისი, 1948. - N2. - გვ.36-43[MFN: 21920]

    UDC:  663.5(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; ლითონთა ტექნოლოგია.

     

  1. სირბილაძე, ა.

    ქართული კონიაკი // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - , 1956. - ტ.9. - გვ.163-175[MFN: 26728]

    UDC:  663.5(479.22)(060.55)

    Headings of Chronicle:  საქართველო; არაყი; კონიაკი.

     

  1. Лашхи, А.Д.

    Влияние кислотности, аромата и экстракта на качество коньячного спирта // Труды Ин-та виноградарства и виноделия, т. 9. - 1956. - с.178-185. - Груз.яз.. - Резюме на рус. яз.[MFN: 28423]

    UDC:  663.5(060.55)

    Bibliography:  13 назв.

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. Сирбиладзе, А.Л.

    Грузинский коньяк // Труды Ин-та виноградарства и виноделия, т. 9. - 1956. - с.163-175. - Груз.яз.. - Резюме на рус. яз.[MFN: 28433]

    UDC:  663.5(060.55)

    Bibliography:  17 назв.

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. ქართული კონიაკი გამოფენაზე // საქართველოს კოლმეურნე. - თბილისი, 1954. - N6. - გვ.27[MFN: 30298]

    UDC:  663.5

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. ლაშხი, ა.

    მელანოიდინები და მათი წარმოქმნის პირობები საკონიაკე სპირტში / ა. ლაშხი, შ. შვანგირაძე // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.602-620[MFN: 34415]

    UDC:  663.5(060.55)

    შვანგირაძე, შ.

    Bibliography:  გვ.620

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. სირბილაძე, ა.

    გამა-სხივებით კონიაკის სპირტების დამუშავების შედეგები // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.521-525[MFN: 34456]

    UDC:  663.5(060.55)

    Bibliography:  გვ.525

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. ღლონტი, თ.

    საკონიაკე სპირტების არომატულ მქროლავ ნაერთთა გარდაქმნების სტიმულირება ბგერითი რხევების საშუალებით // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.590-601[MFN: 34463]

    UDC:  663.5(060.55)

    Bibliography:  გვ.601

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. ლაშხი, ა.

    კონიაკის სპირტის დამწიფების კატალიზატორები // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1950. - ტ.6. - გვ.91-99. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 34936]

    UDC:  663.5

    Bibliography:  "გამოყენებული ლიტ-რა", გვ. 99

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

 


Pages:  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  Next »  Last »»