Database: | AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) |
Display Format
|
Records: | 439,268 |
By Universal Decimal Classification (UDC)
|
Records |
|
Found 126 records. |
-
ლაშხი, ა.
ქიმიური ცვლილებები კონიაკის დაძველებასთან დაკავშირებით // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1940. - ტ.11. - გვ.134-48. - რეზიუმე რუსულ, ინგლისურ ენებზე[MFN: 11009]
UDC: 663.5(060.55)
Bibliography: გვ.148
Headings of Chronicle: მრეწველობა; ტექნიკური მეცნიერებანი.
-
ჩხეიძე, ზ.
სპილენძის როლის საკითხისათვის კონიაკის დამწიფების საქმეში // თბილისის უმაღლესი სასწავლებლების სტუდენტთა მეორე სამეცნიერო კონფერენციის შრომები. - თბილისი, 1948. - N2. - გვ.36-43[MFN: 21920]
UDC: 663.5(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; ლითონთა ტექნოლოგია.
-
სირბილაძე, ა.
ქართული კონიაკი // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - , 1956. - ტ.9. - გვ.163-175[MFN: 26728]
UDC: 663.5(479.22)(060.55)
Headings of Chronicle: საქართველო; არაყი; კონიაკი.
-
Лашхи, А.Д.
Влияние кислотности, аромата и экстракта на качество коньячного спирта // Труды Ин-та виноградарства и виноделия, т. 9. - 1956. - с.178-185. - Груз.яз.. - Резюме на рус. яз.[MFN: 28423]
UDC: 663.5(060.55)
Bibliography: 13 назв.
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.
-
Сирбиладзе, А.Л.
Грузинский коньяк // Труды Ин-та виноградарства и виноделия, т. 9. - 1956. - с.163-175. - Груз.яз.. - Резюме на рус. яз.[MFN: 28433]
UDC: 663.5(060.55)
Bibliography: 17 назв.
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.
-
ქართული კონიაკი გამოფენაზე // საქართველოს კოლმეურნე. - თბილისი, 1954. - N6. - გვ.27[MFN: 30298]
UDC: 663.5
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.
-
ლაშხი, ა.
მელანოიდინები და მათი წარმოქმნის პირობები საკონიაკე სპირტში / ა. ლაშხი, შ. შვანგირაძე // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.602-620[MFN: 34415]
UDC: 663.5(060.55)
• შვანგირაძე, შ.; Bibliography: გვ.620
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.
-
სირბილაძე, ა.
გამა-სხივებით კონიაკის სპირტების დამუშავების შედეგები // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.521-525[MFN: 34456]
UDC: 663.5(060.55)
Bibliography: გვ.525
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.
-
ღლონტი, თ.
საკონიაკე სპირტების არომატულ მქროლავ ნაერთთა გარდაქმნების სტიმულირება ბგერითი რხევების საშუალებით // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.590-601[MFN: 34463]
UDC: 663.5(060.55)
Bibliography: გვ.601
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.
-
ლაშხი, ა.
კონიაკის სპირტის დამწიფების კატალიზატორები // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1950. - ტ.6. - გვ.91-99. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 34936]
UDC: 663.5
Bibliography: "გამოყენებული ლიტ-რა", გვ. 99
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.
Pages: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Next » Last »» |
|