მონაცემთა ბაზა: | AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006) |
გამოტანის ფორმატი
|
ჩანაწერები: | 439,268 |
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
|
ჩანაწერები |
|
მოიძებნა 644 ჩანაწერი. |
-
ლაშხი, ა.
გლიცერინის განსაზღვრის მოცულობითი მეთოდი ღვინოში // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის მოამბე. - თბილისი, 1939. - N1. - გვ.50[MFN: 625]
UDC: 663.2
თემატიკა: სოფლის მეურნეობა. აგრონომია; მეხილეობა. მეკენკრეობა. მევენახეობა.
-
ბერიძე, გ.
ნაქაჩი წვენის გამოყენება ხარისხოვან მეღვინეობაში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.223-228. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2532]
UDC: 663.2(060.55)
ბიბლიოგრაფია: 2 სხწ
თემატიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.
-
ბერიძე, გ.
ქართლის მეღვინეობის რაიონები // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.129-178. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2534]
UDC: 663.2(479.22.11)(060.55)
ბიბლიოგრაფია: 24 სხწ
თემატიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.
-
ნაცვლიშვილი, დ.
მდინარე ალაზნის მარჯვენა ნაპირის ქვემო მხარის სადესერტო ღვინოები // მევენახეობა-მებაღეობის ინსტიტუტის შრომები. - , 1954. - ტ.8. - გვ.179-198. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2641]
UDC: 663.2(060.55)
ბიბლიოგრაფია: 9 სხწ
თემატიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.
-
ფეიქრიშვილი, ი.
პანკისის ხეობა მეღვინეობის თვალსაზრისით // მევენახეობა-მეღვინოების ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1954. - ტ.8. - გვ.199-210. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 2644]
UDC: 663.2(060.55)
ბიბლიოგრაფია: 22 სხწ
თემატიკა: ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.
-
კენკიშვილი, ვ.
ყურძნის წვენის დადუღება საფუარების წმინდა კულტურებით // საქართველოს სოციალისტური მეურნეობა. - 1939 სექტემბერი. - N9. - გვ.70-76[MFN: 2780]
UDC: 663.2
თემატიკა: მრეწველობა. ტექნიკური მეცნიერებანი; საამშენებლო საქმე.
-
ივანოვი, ბ.
აზოტის განსაზღვრა ღვინოში მიკროკოლორიმეტრიული მეთოდით // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1942. - ტ.17. - გვ.137. - რეზ. რუსულ და ინგლისურ ენ.[MFN: 5862]
UDC: 663.2(060.55)
ბიბლიოგრაფია: გვ.140
მატიანის რუბრიკა: სოფლის მეურნეობა.
-
ღვედაშვილი, ა.
საკონტროლო ლაბორატორიების ძირითადი ამოცანები ღვინის მრეწველობაში // საქართველოს სოციალისტური მეურნეობა. - 1940. - N12. - გვ.49-50[MFN: 7668]
UDC: 663.2
მატიანის რუბრიკა: მრეწველობა; კვებისა და გამოკვების მრეწველობა.
-
ჩოლოყაშვილი, ს.
"Советское шампанское Грузии" // საქართველოს სოციალისტური მეურნეობა. - 1940. - N12. - გვ.74-6[MFN: 7670]
UDC: 663.2
ანოტაცია: Издание Комбината по производству шампанского в Грузии. Тбилиси 1940
მატიანის რუბრიკა: მრეწველობა; კვებისა და გამოკვების მრეწველობა.
-
მოდებაძე, კ.
რკინის გავლენა და მისი შემტანი წყაროები ღვინოში // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის მოამბე. - თბილისი, 1940. - ტ.1. - გვ.162-169. - რეზიუმე რუსულ, ინგლისურ ენებზე[MFN: 9002]
UDC: 663.2
ბიბლიოგრაფია: შენიშვნებში
მატიანის რუბრიკა: მრეწველობა; ტექნიკური მეცნიერებანი; კვებისა და თამბაქოს მრეწველობა.
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | შემდეგი » ბოლო »» |
|