The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) Display Format 
Records:439,268

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Industrial microbiology. Industrial mycology. Zymurgy,fermentation industry. Beverage industry. Stimulant industry.  --  663*
Wine. Winemaking. Oenology.  --  663.2*
Records Found 644 records.
  1. Мгалоблишвили, К.

    Виноделие и виноградарство в Югославии // Бюллетень научно-технической информации. - 1959. - N11. - стр.26-29[MFN: 47606]

    UDC:  663.2(497.1)

    Headings of Chronicle:  Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность.

     

  1. Патарая, К.

    Усовершенствованный метод количественного определения восстанавливающих сахаров в виноградном соке, сусле и в вине // Бюллетень научно-технической информации. - 1959. - N11. - стр.17-18[MFN: 47616]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность.

     

  1. Сесиашвили, А.

    Фитин, как заменитель желтой кровяной соли для осаждения железа в вине // Бюллетень научно-технической информации. - 1959. - N11. - стр.24-26[MFN: 47620]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность.

     

  1. Кереселидзе, А.

    К вопросу автоматизации процесса экстракции сладких виноградных выжимок / А. Кереселидзе, Р. Манашеров, И. Маградзе // Сообщения Академии наук Грузинской ССР, т. 63. - 1971. - N1. - с.133-136[MFN: 47758]

    UDC:  663.2

    Bibliography:  стр.136

    Headings of Chronicle:  Техника; Промышленность; Пищевая и вкусовая промышленность; Спирто-водочная промышленность; Виноделие; Пивоварение; Безалкогольные напитки.

     

  1. მგალობლიშვილი, კ.

    მეღვინეობა-მევენახეობა იუგოსლავიაში // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი. - 1959. - N11. - გვ.28-31[MFN: 50834]

    UDC:  663.2(497.1)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა და მრეწველობა; გემოკვებვის მრეწველობა.

     

  1. პატარაია, კ.

    ყურძნის წვენში, ტკბილსა და ღვინოში აღმდგენი შაქრების რაოდენობრივი განსაზღვრის გაუმჯობესებული მეთოდი // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი. - 1959. - N11. - გვ.19-21[MFN: 50839]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა და მრეწველობა; გემოკვებვის მრეწველობა.

     

  1. სესიაშვილი, ა.

    კონიაკის სპირტის დაძველების ფერმენტაციული ხერხი // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი. - 1959. - N12. - გვ.26-28[MFN: 50846]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა და მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. სესიაშვილი, ა.

    ფიტინი, როგორც სისხლის ყვითელი მარილის შემცვლელი ღვინოში რკინის დასალექად // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი. - 1959. - N11. - გვ.26-28[MFN: 50850]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა და მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. ბეჟანოვი, ა.

    რეზერვუარული შამპანიური ღვინის საჩამომსხმო ავტომატური ხაზი : [დამზადებული თბილისის ორჯონიკიძის სახელობის მანქანათმშენებელ ქარხანაში] // მეცნიერება და ტექნიკა. - 1959. - N4. - გვ.23-27[MFN: 51273]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.

     

  1. ალიბეგაშვილი, მ.

    საფუვრის წმინდა კულტურის გავლენა ღვინის ხარისხზე // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის სტუდენტთა სამეცნიერო შრომები. - 1957. - გვ.117-124[MFN: 52360]

    UDC:  663.2/.3(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

 


Pages:  «« First  « Prev  | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |  Next »  Last »»