Database: AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006)
Display Format
Bibliography
Records: 439,268
By Universal Decimal Classification (UDC)
Records
Found 644 records.
Мгалоблишвили, К.
Виноделие и виноградарство в Югославии // Бюллетень научно-технической информации . - 1959. - N11. - стр.26-29[MFN: 47606 ]
UDC: 663.2(497.1)
Headings of Chronicle: Техника ; Промышленность ; Пищевая и вкусовая промышленность .
Патарая, К.
Усовершенствованный метод количественного определения восстанавливающих сахаров в виноградном соке, сусле и в вине // Бюллетень научно-технической информации . - 1959. - N11. - стр.17-18[MFN: 47616 ]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: Техника ; Промышленность ; Пищевая и вкусовая промышленность .
Сесиашвили, А.
Фитин, как заменитель желтой кровяной соли для осаждения железа в вине // Бюллетень научно-технической информации . - 1959. - N11. - стр.24-26[MFN: 47620 ]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: Техника ; Промышленность ; Пищевая и вкусовая промышленность .
Кереселидзе, А.
К вопросу автоматизации процесса экстракции сладких виноградных выжимок / А. Кереселидзе, Р. Манашеров, И. Маградзе // Сообщения Академии наук Грузинской ССР, т. 63 . - 1971. - N1. - с.133-136[MFN: 47758 ]
UDC: 663.2
Bibliography: стр.136
Headings of Chronicle: Техника ; Промышленность ; Пищевая и вкусовая промышленность ; Спирто-водочная промышленность ; Виноделие ; Пивоварение ; Безалкогольные напитки .
მგალობლიშვილი, კ.
მეღვინეობა-მევენახეობა იუგოსლავიაში // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი . - 1959. - N11. - გვ.28-31[MFN: 50834 ]
UDC: 663.2(497.1)
Headings of Chronicle: ტექნიკა და მრეწველობა ; გემოკვებვის მრეწველობა .
პატარაია, კ.
ყურძნის წვენში, ტკბილსა და ღვინოში აღმდგენი შაქრების რაოდენობრივი განსაზღვრის გაუმჯობესებული მეთოდი // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი . - 1959. - N11. - გვ.19-21[MFN: 50839 ]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: ტექნიკა და მრეწველობა ; გემოკვებვის მრეწველობა .
სესიაშვილი, ა.
კონიაკის სპირტის დაძველების ფერმენტაციული ხერხი // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი . - 1959. - N12. - გვ.26-28[MFN: 50846 ]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: ტექნიკა და მრეწველობა ; გემოკვების მრეწველობა .
სესიაშვილი, ა.
ფიტინი, როგორც სისხლის ყვითელი მარილის შემცვლელი ღვინოში რკინის დასალექად // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი . - 1959. - N11. - გვ.26-28[MFN: 50850 ]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: ტექნიკა და მრეწველობა ; გემოკვების მრეწველობა .
ბეჟანოვი, ა.
რეზერვუარული შამპანიური ღვინის საჩამომსხმო ავტომატური ხაზი : [დამზადებული თბილისის ორჯონიკიძის სახელობის მანქანათმშენებელ ქარხანაში] // მეცნიერება და ტექნიკა . - 1959. - N4. - გვ.23-27[MFN: 51273 ]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; მეღვინეობა ; ლუდის წარმოება ; უალკოჰოლო სასმელები .
ალიბეგაშვილი, მ.
საფუვრის წმინდა კულტურის გავლენა ღვინის ხარისხზე // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის სტუდენტთა სამეცნიერო შრომები . - 1957. - გვ.117-124[MFN: 52360 ]
UDC: 663.2/.3(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა .
Pages: «« First « Prev | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next » Last »»