The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) Display Format 
Records:439,268

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Industrial microbiology. Industrial mycology. Zymurgy,fermentation industry. Beverage industry. Stimulant industry.  --  663*
Microbiological industries. Science and technique ofapplied microbiology. Applied mycology.  --  663.1*
Wine. Winemaking. Oenology.  --  663.2*
Cider. Perry. Other fruit wines, sap wines.  --  663.3*
Beers. Brewing. Malting.  --  663.4*
Potable alcohol. Spirituous liquors (ardent spirits).Alcohol distillation, refining.  --  663.5*
Water for beverages and other industrial uses. Mineralwaters. Medicinal waters. Edible ice.  --  663.6*
Main ingredients for the blending of drinks. Fruit andvegetable juices. Syrups. Liqueurs. Soft drinks.  --  663.8*
Chocolate.Cocoa.Cofee. Tea.Tobacco.  --  663.9*
Records Found 214 records.  Other records you can see in sub-subjects.
  1. კირთაძე, ე.

    ძმარმჟავას შეთვისება და გარდაქმნა საფუვრების მიერ მეორეულ სპირტულ დუღილში / ე. კირთაძე // საქართველოს სსრ მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე. - თბილისი, 1974. - ტ.74. - გვ.693-696. - (N3). - რუსულ ენაზე. - რეზიუმე ქართულ და ინგლისურ ენაზე[MFN: 182578]

    UDC:  663

    Bibliography:  გვ. 696

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; ქიმიური ტექნოლოგია; გემოკვების წარმოება; დუღილის პროდუქტების წარმოება.

     

  1. გომიაშვილი, ჯ.

    B ჯგუფის ვიტამინების ცვალებადობა შამპანური ღვინოების ტექნოლოგიურ პროცესში / ჯ. გომიაშვილი // საქართველოს სოფლის მეურნეობა. - , 1975. - N3. - გვ.18-19[MFN: 185597]

    UDC:  663

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების წარმოება; დუღილის პროდუქტების წარმოება.

     

  1. Челидзе, Т.А.

    Технология тонизурующих фруктовых напитков / Т. А. Челидзе, Г. М. Фишман, С. В. Запертов // Субтропические культуры. - 1976. - N5-6. - стр.222-226[MFN: 186419]

    UDC:  663

    Фишман, Г.М.Запертов, С.В.

    Headings of Chronicle:  Техника; Промышленность; Пищевые производства; Бродильные производства.

     

  1. მოლოდინაშვილი, ჯ.

    ამინომჟავების თვისობრივი და რაოდენობრივი შემცველობა საფუარების კომპლექსური კულტურებით დადუღებულ ღვინოებში / ჯ. მოლოდინაშვილი, ა. მამულაშვილი, ნ. ხოსროშვილი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი. - თბილისი, 1978. - გვ.267-275. - (ნაკვ.35). - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 190664]

    UDC:  663(060.55)

    მამულაშვილი, ა. და სხვა.

    Bibliography:  გვ. 274-275

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; დუღილის პროდუქტების წარმოება.

     

  1. სირბილაძე, მ

    ყურძნის წვენის ამინომჟავების ცვლილებები ტკბილში მისი სხვადასხვა წესით მიღებისას / მ. სირბილაძე, ე. ასაბაშვილი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი. - , 1978. - გვ.323-328. - (ნაკვ.35). - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 190680]

    UDC:  663(060.55)

    ასაბაშვილი, ე.

    Bibliography:  გვ. 328

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; დუღილის პროდუქტების წარმოება.

     

  1. დერბენევა, თ

    პექტოლიტური ფერმენტების გავლენა ღვინის ამინომჟავებისა და უმაღლესი სპირტების ცვლილებაზე / თ. დერბენევა, ს. ტაბლიაშვილი, დ. მაკეევი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი. - , 1978. - გვ.316-322. - (ნაკვ.35)[MFN: 190698]

    UDC:  663(060.55)

    ტაბლიაშვილი, ს. და სხვ.

    Bibliography:  გვ. 322

    Annotation:  რუსულ ენაზე

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; დუღილის პროდუქტების წარმოება.

     

  1. თუშმალიშვილი, გ

    ალდეჰიდების შემცველობა შამპანურ ღვინომასალებში / გ. თუშმალიშვილი, ნ. გელაშვილი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი. - , 1978. - გვ.282-285. - (ნაკვ.35)[MFN: 190705]

    UDC:  663(060.55)

    გელაშვილი, ნ.

    Bibliography:  გვ. 285

    Annotation:  რუსულ ენაზე

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; დუღილის პროდუქტების წარმოება.

     

  1. მოსაშვილი, ვ

    საფუვრების ზოგიერთი გენეტიკური საკითხების შესწავლისათვის / ვ. მოსაშვილი, ნ. ბეჟუაშვილი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი. - , 1978. - გვ.225-229. - (ნაკვ.35). - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 190707]

    UDC:  663(060.55)

    ბეჟუაშვილი, ნ.

    Bibliography:  გვ. 229

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; დუღილის პროდუქტების წარმოება.

     

  1. სხვადასხვა ტიპის ღვინომასალის შედგენილობის ცვალებადობა მის დამუშავება-დაძველებასთან დაკავშირებით // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი. - , 1978. - გვ.259-266. - (ნაკვ.35). - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 190713]

    UDC:  663(060.55)

    Bibliography:  გვ. 266

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; დუღილის პროდუქტების წარმოება.

     

  1. მოსიაშვილი, გ

    არომატულ ნივთიერებათა შესწავლა საფუვრის მონო და კომპლექსური კულტურებით დადუღებულ ღვინოებში / გ. მოსიაშვილი, მ. პატარაია, თ. შალიკაშვილი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი. - , 1978. - გვ.311-315. - (ნაკვ.35). - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 190717]

    UDC:  663(060.55)

    პატარაია, მ. და სხვ.

    Bibliography:  გვ. 315

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; დუღილის პროდუქტების წარმოება.

     

 


Pages:  «« First  « Prev  | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |  Next »  Last »»