Database: AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006)
Display Format
Bibliography
Records: 439,268
By Universal Decimal Classification (UDC)
Records
Found 214 records. Other records you can see in sub-subjects.
კირთაძე, ე.
ძმარმჟავას შეთვისება და გარდაქმნა საფუვრების მიერ მეორეულ სპირტულ დუღილში / ე. კირთაძე // საქართველოს სსრ მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე . - თბილისი, 1974. - ტ.74. - გვ.693-696. - (N3). - რუსულ ენაზე. - რეზიუმე ქართულ და ინგლისურ ენაზე[MFN: 182578 ]
UDC: 663
Bibliography: გვ. 696
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; ქიმიური ტექნოლოგია ; გემოკვების წარმოება ; დუღილის პროდუქტების წარმოება .
გომიაშვილი, ჯ.
B ჯგუფის ვიტამინების ცვალებადობა შამპანური ღვინოების ტექნოლოგიურ პროცესში / ჯ. გომიაშვილი // საქართველოს სოფლის მეურნეობა . - , 1975. - N3. - გვ.18-19[MFN: 185597 ]
UDC: 663
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების წარმოება ; დუღილის პროდუქტების წარმოება .
Челидзе, Т.А.
Технология тонизурующих фруктовых напитков / Т. А. Челидзе, Г. М. Фишман, С. В. Запертов // Субтропические культуры . - 1976. - N5-6. - стр.222-226[MFN: 186419 ]
UDC: 663
• Фишман, Г.М. ; Запертов, С.В. ;
Headings of Chronicle: Техника ; Промышленность ; Пищевые производства ; Бродильные производства .
მოლოდინაშვილი, ჯ.
ამინომჟავების თვისობრივი და რაოდენობრივი შემცველობა საფუარების კომპლექსური კულტურებით დადუღებულ ღვინოებში / ჯ. მოლოდინაშვილი, ა. მამულაშვილი, ნ. ხოსროშვილი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი . - თბილისი, 1978. - გვ.267-275. - (ნაკვ.35). - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 190664 ]
UDC: 663(060.55)
• მამულაშვილი, ა. და სხვა. ;
Bibliography: გვ. 274-275
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; დუღილის პროდუქტების წარმოება .
სირბილაძე, მ
ყურძნის წვენის ამინომჟავების ცვლილებები ტკბილში მისი სხვადასხვა წესით მიღებისას / მ. სირბილაძე, ე. ასაბაშვილი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი . - , 1978. - გვ.323-328. - (ნაკვ.35). - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 190680 ]
UDC: 663(060.55)
• ასაბაშვილი, ე. ;
Bibliography: გვ. 328
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; დუღილის პროდუქტების წარმოება .
დერბენევა, თ
პექტოლიტური ფერმენტების გავლენა ღვინის ამინომჟავებისა და უმაღლესი სპირტების ცვლილებაზე / თ. დერბენევა, ს. ტაბლიაშვილი, დ. მაკეევი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი . - , 1978. - გვ.316-322. - (ნაკვ.35)[MFN: 190698 ]
UDC: 663(060.55)
• ტაბლიაშვილი, ს. და სხვ. ;
Bibliography: გვ. 322
Annotation: რუსულ ენაზე
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; დუღილის პროდუქტების წარმოება .
თუშმალიშვილი, გ
ალდეჰიდების შემცველობა შამპანურ ღვინომასალებში / გ. თუშმალიშვილი, ნ. გელაშვილი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი . - , 1978. - გვ.282-285. - (ნაკვ.35)[MFN: 190705 ]
UDC: 663(060.55)
• გელაშვილი, ნ. ;
Bibliography: გვ. 285
Annotation: რუსულ ენაზე
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; დუღილის პროდუქტების წარმოება .
მოსაშვილი, ვ
საფუვრების ზოგიერთი გენეტიკური საკითხების შესწავლისათვის / ვ. მოსაშვილი, ნ. ბეჟუაშვილი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი . - , 1978. - გვ.225-229. - (ნაკვ.35). - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 190707 ]
UDC: 663(060.55)
• ბეჟუაშვილი, ნ. ;
Bibliography: გვ. 229
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; დუღილის პროდუქტების წარმოება .
სხვადასხვა ტიპის ღვინომასალის შედგენილობის ცვალებადობა მის დამუშავება-დაძველებასთან დაკავშირებით // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი . - , 1978. - გვ.259-266. - (ნაკვ.35). - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 190713 ]
UDC: 663(060.55)
Bibliography: გვ. 266
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; დუღილის პროდუქტების წარმოება .
მოსიაშვილი, გ
არომატულ ნივთიერებათა შესწავლა საფუვრის მონო და კომპლექსური კულტურებით დადუღებულ ღვინოებში / გ. მოსიაშვილი, მ. პატარაია, თ. შალიკაშვილი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი . - , 1978. - გვ.311-315. - (ნაკვ.35). - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 190717 ]
UDC: 663(060.55)
• პატარაია, მ. და სხვ. ;
Bibliography: გვ. 315
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; დუღილის პროდუქტების წარმოება .
Pages: «« First « Prev | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next » Last »»