Database: AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006)
Display Format
Bibliography
Records: 439,268
By Universal Decimal Classification (UDC)
Records
Found 644 records.
შატბერაშვილი, გ.
ერთ ბიბლიოთეკაში // დროშა . - 1952. - N11. - გვ.6[MFN: 36563 ]
UDC: 663.2
Annotation: სამტრესის ღვინის N1 ქარხნის საკოლექციო ღვინოების ბიბლიოთეკის შესახებ
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; მეღვინეობა ; ლუდის წარმოება ; უალკოჰოლო სასმელები .
Гелашвили, Н.
К истории шампанского производства в Грузии // Труды Грузинского ордена Трудового Красного Знамени сельскохозяйственного института, т. 80-81 . - 1970. - с.117-127. - На груз. яз. Резюме на рус. яз.[MFN: 37514 ]
UDC: 663.2(060.55)
Headings of Chronicle: Техника ; Промышленность ; Спирто-водочная промышленность ; Виноделие ; Пивоварение ; Безалкогольные напитки .
ბერიძე, გ.
ქართული ბუნებრივად ტკბილი ღვინოები // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1951. - ტ.7. - გვ.197-206. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 39564 ]
UDC: 663.2(479.22)(060.55)
Bibliography: გვ. 205-6
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; მეღვინეობა ; ლუდის წარმოება ; უალკოჰოლო სასმელები ; საფუარის წარმოება .
გიაშვილი, დ.
გურჯაანის რაიონის დამიკრორაიონება მეღვინეობის თვალსაზრისიტ // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1951. - ტ.7. - გვ.281-306. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 39569 ]
UDC: 663.2(479.22)(060.55)
Bibliography: გვ. 306
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; მეღვინეობა ; ლუდის წარმოება ; უალკოჰოლო სასმელები ; საფუარის წარმოება .
მოსიაშვილი, გ.
საფუვრების R და S ფორმები და მათი გამოყენება მეღვინეობაში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1951. - ტ.7. - გვ.239-255. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 39584 ]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: გვ. 255
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; მეღვინეობა ; ლუდის წარმოება ; უალკოჰოლო სასმელები ; საფუარის წარმოება .
ბერიძე, გ.
მასალები ზოგიერთი უძველესი ღვინის ქიმიური ორგანოლეპტიკური შედგენილობის შესახებ საქართველოში // საქართველოს სსრ სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე . - თბილისი, 1959. - ტ.2. - გვ.9-16. - (N2)[MFN: 43230 ]
UDC: 930 + 663.2](479.22)
Headings of Chronicle: საქართველო ; მეღვინეობის ისტორია .
მარიამიძე, ე.
ქართული შამპანური // დროშა . - 1952. - N10. - გვ.5[MFN: 43356 ]
UDC: 663.2(479.22)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა ; სპირტისა და არყის წარმოება ; მეღვინეობა ; ლუდის წარმოება ; უალკოჰოლო სასმელები ; საფუარის წარმოება .
ლეკიაშვილი, ა.
მეღვინეობა კახეთში : [მასალები კახური მეღვინეობის კულტურისათვის] // მასალები საქართველოს ეთნოგრაფიისათვის . - თბილისი, 1960. - ტ.11. - გვ.65-74. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 43734 ]
UDC: 663.2(479.22.12)
Bibliography: შენიშვნები
Headings of Chronicle: ისტორია ; დამხმარე ისტორიული დისციპლინები ; არქეოლოგია ; ეთნოგრაფია .
კანდელაკი, ვ.
ოცშპინდელიანი საბურღი ნახევრად ავტომატი : [გამოყენებული უწყვეტი მოქმედების ყურძნის წნეხებში] / ვ. კანდელაკი, ვ. გუსევი // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი . - თბილისი, 1960. - N12. - გვ.26-27[MFN: 46141 ]
UDC: 663.2/3
• ; გუსევი, ვ. ;
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების მრეწველობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; მეღვინეობა ; ლუდის წარმოება ; უალკოჰოლო სასმელები .
Лекиашвили, А.
Виноделие в Кахети // Материалы по этнографии Грузии, 11 . - 1960. - стр.65-74. - Груз. яз. Резюме на рус. яз.[MFN: 46538 ]
UDC: 663.2(479.22.12)
Bibliography: в примеч.
Headings of Chronicle: История ; Вспомогательные исторические дисциплины ; Археология ; Этнография .
Pages: «« First « Prev | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | Next » Last »»