The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) Display Format 
Records:439,268

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Industrial microbiology. Industrial mycology. Zymurgy,fermentation industry. Beverage industry. Stimulant industry.  --  663*
Wine. Winemaking. Oenology.  --  663.2*
Records Found 644 records.
  1. სიხარულიძე, თ.

    ქართული საკოლექციო ღვინოების ფიზიკურ-ქიმიური გამოკვლევის ზოგიერთი საკითხი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.575-589[MFN: 34457]

    UDC:  663.2(479.22)(060.55)

    Bibliography:  გვ.589

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. ხოსროშვილი, ხ.

    გორული მწვანე, როგორც მასალა სხვადასხვა ტიპის ღვინოების დასამზადებლად // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.569-574[MFN: 34467]

    UDC:  663.2(479.22)(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. ბერიძე, გ.

    კახური ღვინის ტექნოლოგია და ენოკიმიური დახასიათება // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1950. - ტ.6. - გვ.113-140. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 34931]

    UDC:  663.2

    Bibliography:  "გამოყენებული ლიტ-რა", გვ. 139-140

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. ბერიძე, გ.

    საქართველოს ცქრიალა ღვინოები // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1950. - ტ.6. - გვ.37-59. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 34932]

    UDC:  663.2

    Bibliography:  "გამოყენებული ლიტ-რა", გვ. 59

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. კახიძე, შ.

    მივცეთ სამშობლოს მაღალხარისხოვანი ღვინო : [სასოფლო-სამეურნეო თემაზე. საქ. კ. პ.(ბ) ამბროლაურის რაიკომის მდივნის წერილი] // აგიტატორის ბლოკნოტი. - თბილისი, 1950. - N15. - გვ.31-42[MFN: 34935]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. მოსიაშვილი, გ.

    საფუვრების წმინდა კულტურების მაღალშაქრიანი ყურძნის წვენის დადუღებისათვის // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1950. - ტ.6. - გვ.141-149. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 34937]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. სირბილაძე, ა.

    სამხრეთ ოსეთის მეღვინეობა და მისი განვითარების პერსპექტივები // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1950. - ტ.6. - გვ.151-171. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 34939]

    UDC:  663.2

    Bibliography:  "გამოყენებული ლიტ-რა", გვ. 170-171

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. ივანოვი, ბ.

    ღვინის ქვის ხსნადობის ნაწარმი (Lp) და მისი მკურნალობა მეღვინეობისათვის // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1952. - ტ.37. - გვ.121-132. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 36534]

    UDC:  663.2(060.55)

    Bibliography:  გვ.132

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.

     

  1. მოდებაძე, კ.

    იმერული ტიპის თეთრი ღვინის გაუმჯობესება თერმული მეთოდით // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1952. - ტ.37. - გვ.231-235. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 36556]

    UDC:  663.2(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.

     

  1. ფირცხალავა, ნ.

    ღვინისმჟავა კალციუმის ხსნადობა წყალ-ალკოჰოლიან ხსნარში კალიუმის ქლორიდისა და კალიუმის ნიტრატის თანდასწრებით // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1952. - ტ.37. - გვ.261-276. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 36559]

    UDC:  663.2(060.55)

    Bibliography:  გვ.276

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.

     

 


Pages:  «« First  « Prev  | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |  Next »  Last »»