Database: AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006)
Display Format
Bibliography
Records: 439,268
By Universal Decimal Classification (UDC)
Records
Found 644 records.
სიხარულიძე, თ.
ქართული საკოლექციო ღვინოების ფიზიკურ-ქიმიური გამოკვლევის ზოგიერთი საკითხი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.575-589[MFN: 34457 ]
UDC: 663.2(479.22)(060.55)
Bibliography: გვ.589
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების მრეწველობა .
ხოსროშვილი, ხ.
გორული მწვანე, როგორც მასალა სხვადასხვა ტიპის ღვინოების დასამზადებლად // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.569-574[MFN: 34467 ]
UDC: 663.2(479.22)(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების მრეწველობა .
ბერიძე, გ.
კახური ღვინის ტექნოლოგია და ენოკიმიური დახასიათება // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1950. - ტ.6. - გვ.113-140. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 34931 ]
UDC: 663.2
Bibliography: "გამოყენებული ლიტ-რა", გვ. 139-140
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა .
ბერიძე, გ.
საქართველოს ცქრიალა ღვინოები // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1950. - ტ.6. - გვ.37-59. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 34932 ]
UDC: 663.2
Bibliography: "გამოყენებული ლიტ-რა", გვ. 59
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა .
კახიძე, შ.
მივცეთ სამშობლოს მაღალხარისხოვანი ღვინო : [სასოფლო-სამეურნეო თემაზე. საქ. კ. პ.(ბ) ამბროლაურის რაიკომის მდივნის წერილი] // აგიტატორის ბლოკნოტი . - თბილისი, 1950. - N15. - გვ.31-42[MFN: 34935 ]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა .
მოსიაშვილი, გ.
საფუვრების წმინდა კულტურების მაღალშაქრიანი ყურძნის წვენის დადუღებისათვის // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1950. - ტ.6. - გვ.141-149. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 34937 ]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა .
სირბილაძე, ა.
სამხრეთ ოსეთის მეღვინეობა და მისი განვითარების პერსპექტივები // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1950. - ტ.6. - გვ.151-171. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 34939 ]
UDC: 663.2
Bibliography: "გამოყენებული ლიტ-რა", გვ. 170-171
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა .
ივანოვი, ბ.
ღვინის ქვის ხსნადობის ნაწარმი (Lp) და მისი მკურნალობა მეღვინეობისათვის // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1952. - ტ.37. - გვ.121-132. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 36534 ]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: გვ.132
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; მეღვინეობა ; ლუდის წარმოება ; უალკოჰოლო სასმელები .
მოდებაძე, კ.
იმერული ტიპის თეთრი ღვინის გაუმჯობესება თერმული მეთოდით // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1952. - ტ.37. - გვ.231-235. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 36556 ]
UDC: 663.2(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; მეღვინეობა ; ლუდის წარმოება ; უალკოჰოლო სასმელები .
ფირცხალავა, ნ.
ღვინისმჟავა კალციუმის ხსნადობა წყალ-ალკოჰოლიან ხსნარში კალიუმის ქლორიდისა და კალიუმის ნიტრატის თანდასწრებით // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1952. - ტ.37. - გვ.261-276. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 36559 ]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: გვ.276
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; მეღვინეობა ; ლუდის წარმოება ; უალკოჰოლო სასმელები .
Pages: «« First « Prev | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Next » Last »»