The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) Display Format 
Records:439,268

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Industrial microbiology. Industrial mycology. Zymurgy,fermentation industry. Beverage industry. Stimulant industry.  --  663*
Wine. Winemaking. Oenology.  --  663.2*
Records Found 644 records.
  1. Цискаришвили, Т.П.

    Химическая природа дубильных веществ подвойных лоз // Труды Ин-та виноградарства и виноделия, т. 9. - 1956. - с.193-199. - Груз.яз.. - Резюме на рус. яз.[MFN: 28440]

    UDC:  663.2(060.55)

    Bibliography:  14 назв.

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. ავალიანი, შ.

    შეიძლება იყოს "მრგვალი ღვინო"? // საქართველოს კოლმეურნე. - თბილისი, 1953. - N1. - გვ.38[MFN: 28505]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. კუპრაძე, ი.

    მეტი ყურადღება ღვინის ნარჩენების გამოყენებას // საქართველოს კოლმეურნე. - თბილისი, 1956. - N4. - გვ.25[MFN: 28710]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტში : [საქართველოს ღვინოების ქიმიური ბუნების შესწავლის შესახებ. საქართველოს სსრ მეცნიერებათა აკად. ინტ-ში] // მეცნიერება და ტექნიკა. - , 1950. - N7. - გვ.42-43[MFN: 33623]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების წარმოება.

     

  1. ბერიძე, გიორგი

    საქართველოს მეღვინეობა 50 წლისთავზე // საქართველოს სოფლის მეურნეობა. - , 1971. - N5. - გვ.27-28[MFN: 34372]

    UDC:  663.2(479.22)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; საქართველო; მეღვინეობა.

     

  1. ბერიძე, გ.

    საქართველოს მეღვინეობა საბჭოთა ხელისუფლების წლებში // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.502-520[MFN: 34376]

    UDC:  663.2(479.22)(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. გელაშვილი, ნ.

    შამპანურის წარმოების ისტორიისათვის საქართველოში // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1970. - ტ.80-81. - გვ.117-127. - რეზიუმე რუს. ენ.[MFN: 34379]

    UDC:  663.223.1(479.22)(060.55)

    Headings of Chronicle:  საქართველო; შამპანური.

     

  1. გუჯეჯიანი, გ.

    პროფ. ვ. ღვალაძის იონური წონასწორობის წესი და მეღვინეობაში მისი გამოყენების თეორიულ-პრაქტიკული მნიშვნელობა // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.630-642[MFN: 34382]

    UDC:  663.2(060.55)

    Bibliography:  გვ.642

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. დარახველიძე, ო.

    ღვინოში დიეთილდითიოკარბონატით სპილენძის განსაზღვრის კოლორიმეტრული მეთოდი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.659-664[MFN: 34386]

    UDC:  663.2(060.55)

    Bibliography:  გვ.664

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. ნაცვლიშვილი, დ.

    კუპაჟის როლი კახური და ევროპული ტიპის ღვინოების ტექნოლოგიაში // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.554-568[MFN: 34453]

    UDC:  663.2(479.22)(060.55)

    Bibliography:  გვ.568

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა.

     

 


Pages:  «« First  « Prev  | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |  Next »  Last »»