Database: AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006)
Display Format
Bibliography
Records: 439,268
By Universal Decimal Classification (UDC)
Records
Found 644 records.
Цискаришвили, Т.П.
Химическая природа дубильных веществ подвойных лоз // Труды Ин-та виноградарства и виноделия, т. 9 . - 1956. - с.193-199. - Груз.яз.. - Резюме на рус. яз.[MFN: 28440 ]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: 14 назв.
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
ავალიანი, შ.
შეიძლება იყოს "მრგვალი ღვინო"? // საქართველოს კოლმეურნე . - თბილისი, 1953. - N1. - გვ.38[MFN: 28505 ]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა .
კუპრაძე, ი.
მეტი ყურადღება ღვინის ნარჩენების გამოყენებას // საქართველოს კოლმეურნე . - თბილისი, 1956. - N4. - გვ.25[MFN: 28710 ]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტში : [საქართველოს ღვინოების ქიმიური ბუნების შესწავლის შესახებ. საქართველოს სსრ მეცნიერებათა აკად. ინტ-ში] // მეცნიერება და ტექნიკა . - , 1950. - N7. - გვ.42-43[MFN: 33623 ]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების წარმოება .
ბერიძე, გიორგი
საქართველოს მეღვინეობა 50 წლისთავზე // საქართველოს სოფლის მეურნეობა . - , 1971. - N5. - გვ.27-28[MFN: 34372 ]
UDC: 663.2(479.22)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების მრეწველობა ; საქართველო ; მეღვინეობა .
ბერიძე, გ.
საქართველოს მეღვინეობა საბჭოთა ხელისუფლების წლებში // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.502-520[MFN: 34376 ]
UDC: 663.2(479.22)(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების მრეწველობა .
გელაშვილი, ნ.
შამპანურის წარმოების ისტორიისათვის საქართველოში // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1970. - ტ.80-81. - გვ.117-127. - რეზიუმე რუს. ენ.[MFN: 34379 ]
UDC: 663.223.1(479.22)(060.55)
Headings of Chronicle: საქართველო ; შამპანური .
გუჯეჯიანი, გ.
პროფ. ვ. ღვალაძის იონური წონასწორობის წესი და მეღვინეობაში მისი გამოყენების თეორიულ-პრაქტიკული მნიშვნელობა // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.630-642[MFN: 34382 ]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: გვ.642
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების მრეწველობა .
დარახველიძე, ო.
ღვინოში დიეთილდითიოკარბონატით სპილენძის განსაზღვრის კოლორიმეტრული მეთოდი // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.659-664[MFN: 34386 ]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: გვ.664
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების მრეწველობა .
ნაცვლიშვილი, დ.
კუპაჟის როლი კახური და ევროპული ტიპის ღვინოების ტექნოლოგიაში // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1971. - ტ.19-20. - გვ.554-568[MFN: 34453 ]
UDC: 663.2(479.22)(060.55)
Bibliography: გვ.568
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემოკვების მრეწველობა .
Pages: «« First « Prev | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Next » Last »»