Database: AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006)
Display Format
Bibliography
Records: 439,268
By Universal Decimal Classification (UDC)
Records
Found 644 records.
ფირცხალავა, ნ.
ღვინის ტანინის ზედაპირული მოვლენები წყალხსნარში აირის შეხების ადგილზე // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.223-230. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27792 ]
UDC: 663.2(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
ხოფერია, მ.
ასკორბინმჟავა ყურძენსა და ტკბილში // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.365-372. - ბიბლიოგრაფ: 13 სხწ. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27793 ]
UDC: 663.2(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
ქართული ღვინო // საქართველოს კოლმეურნე . - თბილისი, 1954. - N4. - გვ.38[MFN: 28150 ]
UDC: 663.2(479.22)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა .
Беридзе, Г.И.
Марочные столовые вина Грузии и способы их улучшения // Труды Ин-та виноградарства и виноделия, т. 9 . - 1956. - с.131-150. - Груз.яз.. - Резюме на рус. яз.[MFN: 28402 ]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: 43 назв.
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
Гиашвили, Д.С.
Вклад ученых Украины в дело развития виноделия // Труды Ин-та виноградарства и виноделия, т. 9 . - 1956. - с.247-271. - Груз.яз.. - Резюме на рус. яз.[MFN: 28413 ]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: 80 назв.
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
Пирцхалава, Н.
Поверхностное явление винного танина на поверхности соприкосновения водный раствор-воздух / Н. Пирцхалава, Н. Илашвили // Труды Грузинского государственного сельско-хозяйственного института . - Тбилиси, 1954. - т.41. - C.223-230. - Груз. яз.. - Резюме на рус. яз.[MFN: 28424 ]
UDC: 663.2(060.55)
• Илашвили, Н. ;
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; მეღვინეობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; ლუდის გამოხდა ; უალკოჰოლო სასმელები ; საფუარის წარმოება .
Хоперия, М.Д.
Аскорбиновая кислота в винограде и виноградном соке // Труды Грузинского государственного сельско-хозяйственного института . - Тбилиси, 1954. - т.41. - с.365-372. - Груз. яз.. - Резюме на рус. яз.. - Библиогр: 13 назв.[MFN: 28426 ]
UDC: 663.2(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; მეღვინეობა ; სპირტისა და არყის მრეწველობა ; ლუდის გამოხდა ; უალკოჰოლო სასმელები ; საფუარის წარმოება .
Мачавариани, Н.Д.
Метод ускорения стадии созревания вина // Труды Ин-та виноградарства и виноделия, т. 9 . - 1956. - с.151-162. - Груз.яз.. - Резюме на рус. яз.[MFN: 28428 ]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: 13 назв.
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
Мосиашвили, Г.И.
Дрожжевая микрофлора винограда и вина и возможность их комплексных применений в виноделии // Труды Ин-та виноградарства и виноделия, т. 9 . - 1956. - с.217-227. - Груз.яз.. - Резюме на рус. яз.[MFN: 28429 ]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: 9 назв.
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
Хачидзе, О.Т.
Превращение флороглюциновых и пирогалловых ядер при созревании и старении вина // Труды Ин-та виноградарства и виноделия, т. 9 . - 1956. - с.187-191. - Груз.яз.. - Резюме на рус. яз.[MFN: 28436 ]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: 5 назв.
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
Pages: « Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Next » Last »»