Database: AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006)
Display Format
Bibliography
Records: 439,268
By Universal Decimal Classification (UDC)
Records
Found 644 records.
ივანოვი, ბ.ვ.
ღვინოში შემავალ ორგანულ მჟავათა დისოციაციის კონსტანტები წყალ-ალკოჰოლიან ხსნარებში // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1953. - ტ.35. - გვ.103-108. - რეზ. რუს. ენ.[MFN: 25445 ]
UDC: 663.2(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა .
ბერიძე, გ.
ქართული სამარკო სუფრის ღვინოები და მათი გაუმჯობესების საშუალებანი // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - , 1956. - ტ.9. - გვ.131-150[MFN: 26719 ]
UDC: 663.2(479.22)(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; საქართველო ; მეღვინეობა .
გიაშვილი, დ.
უკრაინელი მეცნიერების წვლილი მეღვინეობის განვითარების საქმეში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.247-271. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 80 სხწ.[MFN: 26720 ]
UDC: 663.2(477)(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
ლაშხი, ა.
ღვინომასალის მჟავიანობის არომატისა და ექსტრაქტის გავლენა კონიაკის სპირტის ხარისხზე // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1956. - ტ.5. - გვ.177-185. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 13 სხწ.[MFN: 26722 ]
UDC: 663.2(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
მაჭავარიანი, ნ.
ღვინის მომწიფების სტადიის დაჩქარების მეთოდი // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.151-162. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 13 სხწ.[MFN: 26724 ]
UDC: 663.2(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
მოსიაშვილი, გ.
ყურძნისა და ღვინის საფუარის მიკროფლორა და მათი კომპლექსური გამოყენების შესაძლებლობანი მეღვინეობაში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.217-227. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 9 სხწ.[MFN: 26725 ]
UDC: 663.2(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
ცისკარიშვილი, ტ.
საძირე ვაზის მთრიმლავ ნივთიერებათა ქიმიური ბუნება // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.193-199. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 14 სხწ.[MFN: 26732 ]
UDC: 663.2(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
ხაჩიძე, ო.
ფლოროგლუცინის და პიროგალოლის ბირთვების გარდაქმნა ღვინის მომწიფება-დაძველების პროცესში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.187-191. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 5 სხწ.[MFN: 26733 ]
UDC: 663.2(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
თოფურია, ნ.
ქართული მარანი // მასალები საქართველოს ეთნოგრაფიისათვის . - თბილისი, 1955. - ტ.7. - გვ.131-165. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 27617 ]
UDC: 39(=353.1) + 663.2
Headings of Chronicle: საქართველო ; ისტორია ; არქეოლოგია ; ეთნოგრაფია ; მევენახეობა-მეღვინეობა .
კენკიშვილი, ვ.
იქ, სადაც მექანიზაცია ტარდება // მეცნიერება და ტექნიკა . - 1955. - N4. - გვ.48[MFN: 27791 ]
UDC: 663.2
Annotation: ქუთაისის სამტრედიის ღვინის ქარხანაში
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
Pages: « Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Next » Last »»