The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) Display Format 
Records:439,268

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Industrial microbiology. Industrial mycology. Zymurgy,fermentation industry. Beverage industry. Stimulant industry.  --  663*
Wine. Winemaking. Oenology.  --  663.2*
Records Found 644 records.
  1. ივანოვი, ბ.ვ.

    ღვინოში შემავალ ორგანულ მჟავათა დისოციაციის კონსტანტები წყალ-ალკოჰოლიან ხსნარებში // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1953. - ტ.35. - გვ.103-108. - რეზ. რუს. ენ.[MFN: 25445]

    UDC:  663.2(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. ბერიძე, გ.

    ქართული სამარკო სუფრის ღვინოები და მათი გაუმჯობესების საშუალებანი // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - , 1956. - ტ.9. - გვ.131-150[MFN: 26719]

    UDC:  663.2(479.22)(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა; საქართველო; მეღვინეობა.

     

  1. გიაშვილი, დ.

    უკრაინელი მეცნიერების წვლილი მეღვინეობის განვითარების საქმეში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.247-271. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 80 სხწ.[MFN: 26720]

    UDC:  663.2(477)(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. ლაშხი, ა.

    ღვინომასალის მჟავიანობის არომატისა და ექსტრაქტის გავლენა კონიაკის სპირტის ხარისხზე // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1956. - ტ.5. - გვ.177-185. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 13 სხწ.[MFN: 26722]

    UDC:  663.2(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. მაჭავარიანი, ნ.

    ღვინის მომწიფების სტადიის დაჩქარების მეთოდი // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.151-162. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 13 სხწ.[MFN: 26724]

    UDC:  663.2(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. მოსიაშვილი, გ.

    ყურძნისა და ღვინის საფუარის მიკროფლორა და მათი კომპლექსური გამოყენების შესაძლებლობანი მეღვინეობაში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.217-227. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 9 სხწ.[MFN: 26725]

    UDC:  663.2(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. ცისკარიშვილი, ტ.

    საძირე ვაზის მთრიმლავ ნივთიერებათა ქიმიური ბუნება // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.193-199. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 14 სხწ.[MFN: 26732]

    UDC:  663.2(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. ხაჩიძე, ო.

    ფლოროგლუცინის და პიროგალოლის ბირთვების გარდაქმნა ღვინის მომწიფება-დაძველების პროცესში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.187-191. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 5 სხწ.[MFN: 26733]

    UDC:  663.2(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. თოფურია, ნ.

    ქართული მარანი // მასალები საქართველოს ეთნოგრაფიისათვის. - თბილისი, 1955. - ტ.7. - გვ.131-165. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 27617]

    UDC:  39(=353.1) + 663.2

    Headings of Chronicle:  საქართველო; ისტორია; არქეოლოგია; ეთნოგრაფია; მევენახეობა-მეღვინეობა.

     

  1. კენკიშვილი, ვ.

    იქ, სადაც მექანიზაცია ტარდება // მეცნიერება და ტექნიკა. - 1955. - N4. - გვ.48[MFN: 27791]

    UDC:  663.2

    Annotation:  ქუთაისის სამტრედიის ღვინის ქარხანაში

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა; ბოსტნეულის გადამუშავება; ჩაი, ყავა და სანელებელი.

     

 


Pages:  « Prev  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  Next »  Last »»