Database: | AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) |
Display Format
|
Records: | 439,268 |
By Universal Decimal Classification (UDC)
|
Records |
|
Found 644 records. |
-
ვეფხვაძე-გურგენიშვილისა, ო.
ღვინის დაავადება მანიტით // თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის შრომები. - თბილისი, 1940. - ტ.7. - 55-68. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 9768]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: გვ.64
Headings of Chronicle: მრეწველობა; ტექნიკური მეცნიერებანი; სსრკ-ს მრეწველობა.
-
მოდებაძე, კ.
საქართველოს მეღვინეობის განვითარების უახლესი პერსპექტივები // საქართველოს სოციალისტური მეურნეობა. - , 1941. - N4. - გვ.43-50[MFN: 11343]
UDC: 663.2(479.22)
Headings of Chronicle: საქართველო; მეღვინეობა.
-
კენკიშვილი, ვ.
ყურძნის წვენის (ტკბილის ) დადუღება საფუარის წმინდა კულტურებით // ტექნიკა. - თბილისი, 1940. - N8. - გვ.34-36[MFN: 12490]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: მრეწველობა; ტექნიკური მეცნიერებანი; ქიმიური მრეწველობა.
-
ბაქრაძე, გ.
მეღვინეობის მანქანათმშენებლობა საქართველოში // საქართველოს სოციალისტური მეურნეობა. - თბილისი, 1940. - N9-10. - გვ.49-70[MFN: 12491]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: მრეწველობა; ტექნიკური მეცნიერებანი; ქიმიური მრეწველობა.
-
ბერიძე, გ.
დარიშხანისაგან ღვინის განთავისუფლება // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1946. - ტ.3. - გვ.179-189. - რეზიუმე რუსულ და ფრანგულ ენებზე[MFN: 13708]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: "გამოყენებული ლიტერატურა" გვ.188-189
Headings of Chronicle: მრეწველობა; კვებისა და გემოკვების მრეწველობა.
-
დემეტრაძე, ვ.
დასავლეთ საქართველოს ღვინის ტიპების ჩამოყალიბებისათვის // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1946. - ტ.3. - გვ.159-178. - რეზიუმე რუსულ და ფრანგულ ენებზე[MFN: 13713]
UDC: 663.2(060.55)
Headings of Chronicle: მრეწველობა; კვებისა და გემოკვების მრეწველობა.
-
მოდებაძე, კ.
სპილენძის როლი, მისი რაოდენობა და მისი შემტანი წყაროები ღვინოში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1946. - გვ.151-158. - რეზიუმე რუსულ და ფრანგულ ენებზე[MFN: 13714]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: "გამოყენებული ლიტერატურა" გვ.158
Headings of Chronicle: მრეწველობა; კვებისა და გემოკვების მრეწველობა.
-
ტაბიძე, დ.
შამპანურ ღვინის ისტორიისათვის საქართველოში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1946. - ტ.3. - გვ.191-196. - რეზიუმე რუსულ და ფრანგულ ენებზე[MFN: 13716]
UDC: 663.223.1(060.55)
Headings of Chronicle: მრეწველობა; კვებისა და გემოკვების მრეწველობა; საქართველო; შამპანური.
-
მოდებაძე, კ.
კლერტის გავლენა ღვინის ხარისხზე // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1947. - ტ.27. - გვ.95-105. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 16263]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გამოკვების მრეწველობა.
-
მოდებაძე, კ.
ღვინო ხვანჭკარა და მისი ტიპის ჩამოყალიბება-გაუმჯობესების შესაძლებლობანი // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1946. - ტ.15. - გვ.3-11. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 16823]
UDC: 663.2(479.22)(060.55)
Headings of Chronicle: მრეწველობა; კვებისა და გემოკვების მრეწველობა; საქართველო; მეღვინეობა.
Pages: « Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Next » Last »» |
|