The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) Display Format 
Records:439,268

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Industrial microbiology. Industrial mycology. Zymurgy,fermentation industry. Beverage industry. Stimulant industry.  --  663*
Wine. Winemaking. Oenology.  --  663.2*
Records Found 644 records.
  1. ვეფხვაძე-გურგენიშვილისა, ო.

    ღვინის დაავადება მანიტით // თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის შრომები. - თბილისი, 1940. - ტ.7. - 55-68. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 9768]

    UDC:  663.2(060.55)

    Bibliography:  გვ.64

    Headings of Chronicle:  მრეწველობა; ტექნიკური მეცნიერებანი; სსრკ-ს მრეწველობა.

     

  1. მოდებაძე, კ.

    საქართველოს მეღვინეობის განვითარების უახლესი პერსპექტივები // საქართველოს სოციალისტური მეურნეობა. - , 1941. - N4. - გვ.43-50[MFN: 11343]

    UDC:  663.2(479.22)

    Headings of Chronicle:  საქართველო; მეღვინეობა.

     

  1. კენკიშვილი, ვ.

    ყურძნის წვენის (ტკბილის ) დადუღება საფუარის წმინდა კულტურებით // ტექნიკა. - თბილისი, 1940. - N8. - გვ.34-36[MFN: 12490]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  მრეწველობა; ტექნიკური მეცნიერებანი; ქიმიური მრეწველობა.

     

  1. ბაქრაძე, გ.

    მეღვინეობის მანქანათმშენებლობა საქართველოში // საქართველოს სოციალისტური მეურნეობა. - თბილისი, 1940. - N9-10. - გვ.49-70[MFN: 12491]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  მრეწველობა; ტექნიკური მეცნიერებანი; ქიმიური მრეწველობა.

     

  1. ბერიძე, გ.

    დარიშხანისაგან ღვინის განთავისუფლება // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1946. - ტ.3. - გვ.179-189. - რეზიუმე რუსულ და ფრანგულ ენებზე[MFN: 13708]

    UDC:  663.2(060.55)

    Bibliography:  "გამოყენებული ლიტერატურა" გვ.188-189

    Headings of Chronicle:  მრეწველობა; კვებისა და გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. დემეტრაძე, ვ.

    დასავლეთ საქართველოს ღვინის ტიპების ჩამოყალიბებისათვის // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1946. - ტ.3. - გვ.159-178. - რეზიუმე რუსულ და ფრანგულ ენებზე[MFN: 13713]

    UDC:  663.2(060.55)

    Headings of Chronicle:  მრეწველობა; კვებისა და გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. მოდებაძე, კ.

    სპილენძის როლი, მისი რაოდენობა და მისი შემტანი წყაროები ღვინოში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1946. - გვ.151-158. - რეზიუმე რუსულ და ფრანგულ ენებზე[MFN: 13714]

    UDC:  663.2(060.55)

    Bibliography:  "გამოყენებული ლიტერატურა" გვ.158

    Headings of Chronicle:  მრეწველობა; კვებისა და გემოკვების მრეწველობა.

     

  1. ტაბიძე, დ.

    შამპანურ ღვინის ისტორიისათვის საქართველოში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1946. - ტ.3. - გვ.191-196. - რეზიუმე რუსულ და ფრანგულ ენებზე[MFN: 13716]

    UDC:  663.223.1(060.55)

    Headings of Chronicle:  მრეწველობა; კვებისა და გემოკვების მრეწველობა; საქართველო; შამპანური.

     

  1. მოდებაძე, კ.

    კლერტის გავლენა ღვინის ხარისხზე // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1947. - ტ.27. - გვ.95-105. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 16263]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გამოკვების მრეწველობა.

     

  1. მოდებაძე, კ.

    ღვინო ხვანჭკარა და მისი ტიპის ჩამოყალიბება-გაუმჯობესების შესაძლებლობანი // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1946. - ტ.15. - გვ.3-11. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 16823]

    UDC:  663.2(479.22)(060.55)

    Headings of Chronicle:  მრეწველობა; კვებისა და გემოკვების მრეწველობა; საქართველო; მეღვინეობა.

     

 


Pages:  « Prev  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  Next »  Last »»