Database: | AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) |
Display Format
|
Records: | 439,268 |
By Universal Decimal Classification (UDC)
|
Records |
|
Found 644 records. |
-
ბეროზაშვილი, უ.
ჭაჭისა და კლერტის გავლენა ღვინის ხარისხზე / უ. ბეროზაშვილი ; ა. ბეჟანიშვილი // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის სტუდენტთა სამეცნიერო შრომები. - 1957. - გვ.111-116[MFN: 52363]
UDC: 663.2/.3(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.
-
არაბიძე, გ.
საფუარის ახალი წმინდა კულტურები იმერული ტიპის ღვინის წარმოებისათვის // საქართველოს სახალხო მეურნეობა. - 1971. - N9. - გვ.38[MFN: 53131]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.
-
მახარაძე, დ.
სუფრის წითელი ღვინოების ხარისხის გაუმჯობესებისათვის // საქართველოს სახალხო მეურნეობა. - 1971. - N9. - გვ.36-37[MFN: 53133]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.
-
კანდელაკი, თ.
ღვინოში კალიუმის განსაზღვრის კოლორიმეტრიული მეთოდი // საქართველოს სსრ მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე. - თბილისი, 1962. - ტ.28. - გვ.289-296. - (N3)[MFN: 53556]
UDC: 663.2
Bibliography: გვ. 296
Headings of Chronicle: გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.
-
გიაშვილი, დ.
კახური ტიპის ღვინის ტექნოლოგია // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1951. - ტ.34. - გვ.245-260. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 53673]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: გვ. 260
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.
-
გიაშვილი, დ.
წითელი საღვინე ჯიშების ყურძნის მექანიკური ანალიზისა და ტექნოლოგიური შესწავლის შედეგები // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1960. - ტ.12. - გვ.233-242. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 54599]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: გვ.242
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; სპირტისა და არაყის მრეწველობა; მეღვინეობა.
-
კიკნაველიძე, მ.
ბრკით დაავადებული ღვინოების გამოკვლევა საქართველოს მეღვინეობის ძირითად რაიონებში // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1960. - ტ.12. - გვ.323-328. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 54605]
UDC: 663.2(479.22)(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; სპირტისა და არაყის მრეწველობა; საქართველო; მეღვინეობა.
-
მაჭავარიანი, ნ.
აშრობით გამოწვეული დანაკარგები ღვინის შენახვა-დავარგების შემთხვევაში // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1960. - ტ.12. - გვ.222-232. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 54620]
UDC: 663.2(060.55)
Bibliography: გვ.232
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; სპირტისა და არაყის მრეწველობა; მეღვინეობა.
-
პატარაია, კ.
ყურძნის შაქრების ანალიზი რადიალური ქრომატოგრაფიის გაუმჯობესებული მეთოდით // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი. - 1960. - N5. - გვ.20-22[MFN: 54746]
UDC: 663.2
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; სპირტისა და არაყის მრეწველობა; მეღვინეობა.
-
ავალიშვილი, ო.
საქართველოს სსრ შამპანურის ღვინის თვითღირებულების შემცირების გზით // საქართველოს ეკონომისტი. - 1963. - N1. - გვ. 56-65[MFN: 55578]
UDC: 663.2(479.22)
Headings of Chronicle: ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტის და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება უალკჰოლო სასმელები.
Pages: «« First « Prev | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | Next » Last »» |
|