The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) Display Format 
Records:439,268

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Industrial microbiology. Industrial mycology. Zymurgy,fermentation industry. Beverage industry. Stimulant industry.  --  663*
Wine. Winemaking. Oenology.  --  663.2*
Records Found 644 records.
  1. ბეროზაშვილი, უ.

    ჭაჭისა და კლერტის გავლენა ღვინის ხარისხზე / უ. ბეროზაშვილი ; ა. ბეჟანიშვილი // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის სტუდენტთა სამეცნიერო შრომები. - 1957. - გვ.111-116[MFN: 52363]

    UDC:  663.2/.3(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. არაბიძე, გ.

    საფუარის ახალი წმინდა კულტურები იმერული ტიპის ღვინის წარმოებისათვის // საქართველოს სახალხო მეურნეობა. - 1971. - N9. - გვ.38[MFN: 53131]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.

     

  1. მახარაძე, დ.

    სუფრის წითელი ღვინოების ხარისხის გაუმჯობესებისათვის // საქართველოს სახალხო მეურნეობა. - 1971. - N9. - გვ.36-37[MFN: 53133]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.

     

  1. კანდელაკი, თ.

    ღვინოში კალიუმის განსაზღვრის კოლორიმეტრიული მეთოდი // საქართველოს სსრ მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე. - თბილისი, 1962. - ტ.28. - გვ.289-296. - (N3)[MFN: 53556]

    UDC:  663.2

    Bibliography:  გვ. 296

    Headings of Chronicle:  გემოკვების მრეწველობა; სპირტისა და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება; უალკოჰოლო სასმელები.

     

  1. გიაშვილი, დ.

    კახური ტიპის ღვინის ტექნოლოგია // საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1951. - ტ.34. - გვ.245-260. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 53673]

    UDC:  663.2(060.55)

    Bibliography:  გვ. 260

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; კვებისა და გემოვნების მრეწველობა.

     

  1. გიაშვილი, დ.

    წითელი საღვინე ჯიშების ყურძნის მექანიკური ანალიზისა და ტექნოლოგიური შესწავლის შედეგები // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1960. - ტ.12. - გვ.233-242. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 54599]

    UDC:  663.2(060.55)

    Bibliography:  გვ.242

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; სპირტისა და არაყის მრეწველობა; მეღვინეობა.

     

  1. კიკნაველიძე, მ.

    ბრკით დაავადებული ღვინოების გამოკვლევა საქართველოს მეღვინეობის ძირითად რაიონებში // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1960. - ტ.12. - გვ.323-328. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 54605]

    UDC:  663.2(479.22)(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; სპირტისა და არაყის მრეწველობა; საქართველო; მეღვინეობა.

     

  1. მაჭავარიანი, ნ.

    აშრობით გამოწვეული დანაკარგები ღვინის შენახვა-დავარგების შემთხვევაში // მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1960. - ტ.12. - გვ.222-232. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 54620]

    UDC:  663.2(060.55)

    Bibliography:  გვ.232

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; სპირტისა და არაყის მრეწველობა; მეღვინეობა.

     

  1. პატარაია, კ.

    ყურძნის შაქრების ანალიზი რადიალური ქრომატოგრაფიის გაუმჯობესებული მეთოდით // სამეცნიერო-ტექნიკური ინფორმაციის ბიულეტენი. - 1960. - N5. - გვ.20-22[MFN: 54746]

    UDC:  663.2

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; სპირტისა და არაყის მრეწველობა; მეღვინეობა.

     

  1. ავალიშვილი, ო.

    საქართველოს სსრ შამპანურის ღვინის თვითღირებულების შემცირების გზით // საქართველოს ეკონომისტი. - 1963. - N1. - გვ. 56-65[MFN: 55578]

    UDC:  663.2(479.22)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემოკვების მრეწველობა; სპირტის და არყის მრეწველობა; მეღვინეობა; ლუდის წარმოება უალკჰოლო სასმელები.

     

 


Pages:  «« First  « Prev  | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |  Next »  Last »»