Database: AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006)
Display Format Save Results
Bibliography
Records: 439,268
რეხვიაშვილი, ნ.
სამეურნეო ნაგებობა "ღუი" სამხრეთ საქართველოში // საქართველოს სახელმწიფო მუზეუმის მოამბე . - თბილისი, 1954. - ტ.18-Б. - გვ.255-268. - რეზიუმე რუსულ ენაზე[MFN: 27785 ]
UDC: 902/904 + 39(=353.1) + 338
Headings of Chronicle: საქართველო ; ისტორია ; არქეოლოგია ; ეთნოგრაფია ; სამეურნეო ყოფა .
შალამბერიძე, ხ.ბ.
ზოგიერთი ფოთოლ-ბოჭკოვანი მცენარის ბოჭკოს შიგა სტრუქტურის გამოკვლევა და ანატომიურ-მიკროქიმიური დახასიათება // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.249-263. - ბიბლიოგრაფ: 11 სხწ. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27786 ]
UDC: 677(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; მსუბუქი მრეწველობა ; საფეიქრო მრეწველობა ; ქსოვილმრეწველობა ; თელვა-თექის წარმოება .
კიზირია, ქ.პ.
ცილოვანი ნივთიერებისა და მისი დაშლის პროდუქტების ცვალებადობა შავი ჩაის წარმოების პროცესში // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.93-101. - ბიბლიოგრაფ: 8 სხწ. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27787 ]
UDC: 663.9(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
შხვაცაბაია, გ.ი.
ჩაის ავტომატიზირებული როლერი და მისი თეორიის საკითხი / გ. ი. შხვაცაბაია ; მ. ოშორიძე // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.275-285. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27788 ]
UDC: 663.9(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
ძნელაძე, დ.პ.
ჩაის ფაბრიკებში ნედლეულის მიღების უთანაბრობის კოეფიციენტი და მისი დადგენის მეთოდიკა // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.297-305. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27789 ]
UDC: 663.9(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
ხატიაშვილი, შ.მ.
ციტრუსოვანთა ნაყოფის ტექნიკური გადამუშავების დროს მიღებული ნარჩენების გამოყენების საკითხი // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.359-363. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27790 ]
UDC: 664(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
კენკიშვილი, ვ.
იქ, სადაც მექანიზაცია ტარდება // მეცნიერება და ტექნიკა . - 1955. - N4. - გვ.48[MFN: 27791 ]
UDC: 663.2
Annotation: ქუთაისის სამტრედიის ღვინის ქარხანაში
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
ფირცხალავა, ნ.
ღვინის ტანინის ზედაპირული მოვლენები წყალხსნარში აირის შეხების ადგილზე // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.223-230. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27792 ]
UDC: 663.2(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
ხოფერია, მ.
ასკორბინმჟავა ყურძენსა და ტკბილში // საქართველოს სასოფლო-სამეურნეო ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1954. - N41. - გვ.365-372. - ბიბლიოგრაფ: 13 სხწ. - რეზუმე რუს. ენ.[MFN: 27793 ]
UDC: 663.2(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; ხილ-ბოსტნეულის მრეწველობა ; ბოსტნეულის გადამუშავება ; ჩაი, ყავა და სანელებელი .
ძნელაძე, გ.
რუსთავის მეტალურგთა კულტურის სასახლე // საბჭოთა ხელოვნება . - თბილისი, 1955. - N6. - გვ.30[MFN: 27794 ]
UDC: 71
Headings of Chronicle: ხელოვნება ; არქიტექტურა ; ქალაქთმშენებლობა .
Pages: «« First « Prev | 2775 | 2776 | 2777 | 2778 | 2779 | 2780 | 2781 | 2782 | 2783 | 2784 | 2785 | Next » Last »»