მონაცემთა ბაზა: AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006)
გამოტანის ფორმატი შედეგის შენახვა
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 439,268
მაჭავარიანი, ნ.
ღვინის მომწიფების სტადიის დაჩქარების მეთოდი // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.151-162. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 13 სხწ.[MFN: 26724 ]
UDC: 663.2(060.55)
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
მოსიაშვილი, გ.
ყურძნისა და ღვინის საფუარის მიკროფლორა და მათი კომპლექსური გამოყენების შესაძლებლობანი მეღვინეობაში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.217-227. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 9 სხწ.[MFN: 26725 ]
UDC: 663.2(060.55)
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
Джиоев, З.А.
Сталинирский государственный педагогический институт : (1932-1952) // Труды : Cталинирский гос. пед. ин-т, I. - 1952. - c.3-24[MFN: 26726 ]
UDC: 378(479.22)
მატიანის რუბრიკა: კულტურა ; განათლება ; მეცნიერება ; პედაგოგიკა ; პედაგოგიური ფსიქოლოგია ; პედაგოგიური კადრები .
Айдарова, В.Н.
Элементы народной речи в "Путешествии из Петербурга в Москву" А. Н. Радищева // Труды : Cталинирский гос. пед. ин-т, I. - 1952. - c.155-74[MFN: 26727 ]
UDC: 811.161.1(060.55)
მატიანის რუბრიკა: ენათმეცნიერება .
სირბილაძე, ა.
ქართული კონიაკი // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - , 1956. - ტ.9. - გვ.163-175[MFN: 26728 ]
UDC: 663.5(479.22)(060.55)
მატიანის რუბრიკა: საქართველო ; არაყი ; კონიაკი .
Ванеев, З.Н.
К вопросу о происхождении Ивана Ялгузидзе // Труды Cталинирского государственного педагогического института . - Сталинир, 1952. - т.1. - c.232-236[MFN: 26729 ]
UDC: 81(060.55)
მატიანის რუბრიკა: ენათმეცნიერება .
Магометов, А.А.
Система превербов в кубачинском диалекте даргинского языка // Иберийско-кавказское языкознание / Институт языкознания. - Тбилиси, 1952. - т.4. - c.183-202[MFN: 26730 ]
UDC: 811.35
ანოტაცია: Доложено на VI научн. сессии ин-та языка Акад. наук Груз. ССР, 30.XII.49
მატიანის რუბრიკა: ენათმეცნიერება .
ცეცხლაძე, თ.
ღვინისა და კონიაკის სპირტზე გამა-გამოსხივების მოქმედება / თ. ცეცხლაძე, რ. ყიფიანი // საქართველოს სსრ მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე . - თბილისი, 1956. - ტ.17. - გვ.303-308. - (N4)[MFN: 26731 ]
UDC: 536:663.2
• ყიფიანი, რ. ;
ბიბლიოგრაფია: 2 სახელწოდება
თემატიკა: თერმოდინამიკა ; ალკოჰოლური სასმელების წარმოება .
მატიანის რუბრიკა: ფიზიკა-მათემატიკური, საბუნებისმეტყველო და ტექნიკური მეცნიერებანი .
ცისკარიშვილი, ტ.
საძირე ვაზის მთრიმლავ ნივთიერებათა ქიმიური ბუნება // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.193-199. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 14 სხწ.[MFN: 26732 ]
UDC: 663.2(060.55)
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
ხაჩიძე, ო.
ფლოროგლუცინის და პიროგალოლის ბირთვების გარდაქმნა ღვინის მომწიფება-დაძველების პროცესში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.187-191. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 5 სხწ.[MFN: 26733 ]
UDC: 663.2(060.55)
მატიანის რუბრიკა: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
გვერდები: «« პირველი « წინა | 2669 | 2670 | 2671 | 2672 | 2673 | 2674 | 2675 | 2676 | 2677 | 2678 | 2679 | შემდეგი » ბოლო »»