Database: AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006)
Display Format Save Results
Bibliography
Records: 439,268
ბელიაშვილი, ა.
ზღვასთან : მოთხრობა // საბჭოთა უკრაინას ქართველი მწერლები : კრებული. - თბილისი, 1954. - გვ.96-105[MFN: 26715 ]
UDC: 821.353.1-3
Headings of Chronicle: ლიტერატურათმცოდნეობა ; მხატვრული ლიტერატურა ; ფოლკლორი .
სახალხო მოხმარების საგნების წარმოება ახალ ხუთწლედში : ციფრები და ფაქტები // აგიტატორის ბლოკნოტი . - თბილისი, 1956. - N7. - გვ.30-33[MFN: 26716 ]
UDC: 67/68(47+57)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; მსუბუქი მრეწველობა .
გოგლიძე, ნ.
ფართო გზა გამომგონებლობასა და რაციონალიზატორობას // საქართველოს კომუნისტი . - 1956. - N4. - გვ.72-76[MFN: 26717 ]
UDC: 67/68
Annotation: თბილ. აბრეშუმსაქსოვი ფაბრიკის პარტ. კომ-ტის მდივნის წერილი
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; მსუბუქი მრეწველობა .
საქართველოს ჩაის მრეწველობის მუშაკთა სამეცნიერო-ტექნიკური კონფერენცია // მეცნიერება და ტექნიკა . - 1956. - N4. - გვ.45-47[MFN: 26718 ]
UDC: 663.9
Annotation: 1956 წ. თებერვალში
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
ბერიძე, გ.
ქართული სამარკო სუფრის ღვინოები და მათი გაუმჯობესების საშუალებანი // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - , 1956. - ტ.9. - გვ.131-150[MFN: 26719 ]
UDC: 663.2(479.22)(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა ; საქართველო ; მეღვინეობა .
გიაშვილი, დ.
უკრაინელი მეცნიერების წვლილი მეღვინეობის განვითარების საქმეში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.247-271. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 80 სხწ.[MFN: 26720 ]
UDC: 663.2(477)(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
დურმიშიძე, ს.
ენოტანინის გავლენა საფუარა მიკროორგანიზმზე / ს. დურმიშიძე, გ. მოსიაშვილი // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.273-281. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 2 სხწ.[MFN: 26721 ]
UDC: 664(060.55)
• მოსიაშვილი, გ. ;
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
ლაშხი, ა.
ღვინომასალის მჟავიანობის არომატისა და ექსტრაქტის გავლენა კონიაკის სპირტის ხარისხზე // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1956. - ტ.5. - გვ.177-185. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 13 სხწ.[MFN: 26722 ]
UDC: 663.2(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
ლომკაცი, ტ.
მიკროელემენტების გავლენა საფუარის მორფოლოგიაზე // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.229-238. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 36 სხწ.[MFN: 26723 ]
UDC: 664(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
მაჭავარიანი, ნ.
ღვინის მომწიფების სტადიის დაჩქარების მეთოდი // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები . - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.151-162. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 13 სხწ.[MFN: 26724 ]
UDC: 663.2(060.55)
Headings of Chronicle: ტექნიკა ; მრეწველობა ; გემო-კვების მრეწველობა .
Pages: «« First « Prev | 2668 | 2669 | 2670 | 2671 | 2672 | 2673 | 2674 | 2675 | 2676 | 2677 | 2678 | Next » Last »»