The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Browse Database Starting MFN: New Search
Database:AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) Display Format 
Save Results
Records:439,268
  1. ბელიაშვილი, ა.

    ზღვასთან : მოთხრობა // საბჭოთა უკრაინას ქართველი მწერლები : კრებული. - თბილისი, 1954. - გვ.96-105[MFN: 26715]

    UDC:  821.353.1-3

    Headings of Chronicle:  ლიტერატურათმცოდნეობა; მხატვრული ლიტერატურა; ფოლკლორი.

     

  1. სახალხო მოხმარების საგნების წარმოება ახალ ხუთწლედში : ციფრები და ფაქტები // აგიტატორის ბლოკნოტი. - თბილისი, 1956. - N7. - გვ.30-33[MFN: 26716]

    UDC:  67/68(47+57)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; მსუბუქი მრეწველობა.

     

  1. გოგლიძე, ნ.

    ფართო გზა გამომგონებლობასა და რაციონალიზატორობას // საქართველოს კომუნისტი. - 1956. - N4. - გვ.72-76[MFN: 26717]

    UDC:  67/68

    Annotation:  თბილ. აბრეშუმსაქსოვი ფაბრიკის პარტ. კომ-ტის მდივნის წერილი

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; მსუბუქი მრეწველობა.

     

  1. საქართველოს ჩაის მრეწველობის მუშაკთა სამეცნიერო-ტექნიკური კონფერენცია // მეცნიერება და ტექნიკა. - 1956. - N4. - გვ.45-47[MFN: 26718]

    UDC:  663.9

    Annotation:  1956 წ. თებერვალში

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. ბერიძე, გ.

    ქართული სამარკო სუფრის ღვინოები და მათი გაუმჯობესების საშუალებანი // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - , 1956. - ტ.9. - გვ.131-150[MFN: 26719]

    UDC:  663.2(479.22)(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა; საქართველო; მეღვინეობა.

     

  1. გიაშვილი, დ.

    უკრაინელი მეცნიერების წვლილი მეღვინეობის განვითარების საქმეში // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.247-271. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 80 სხწ.[MFN: 26720]

    UDC:  663.2(477)(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. დურმიშიძე, ს.

    ენოტანინის გავლენა საფუარა მიკროორგანიზმზე / ს. დურმიშიძე, გ. მოსიაშვილი // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.273-281. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 2 სხწ.[MFN: 26721]

    UDC:  664(060.55)

    მოსიაშვილი, გ.

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. ლაშხი, ა.

    ღვინომასალის მჟავიანობის არომატისა და ექსტრაქტის გავლენა კონიაკის სპირტის ხარისხზე // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1956. - ტ.5. - გვ.177-185. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 13 სხწ.[MFN: 26722]

    UDC:  663.2(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. ლომკაცი, ტ.

    მიკროელემენტების გავლენა საფუარის მორფოლოგიაზე // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.229-238. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 36 სხწ.[MFN: 26723]

    UDC:  664(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

  1. მაჭავარიანი, ნ.

    ღვინის მომწიფების სტადიის დაჩქარების მეთოდი // მევენახეობა-მეღვინეობის ინსტიტუტის შრომები. - თბილისი, 1956. - ტ.9. - გვ.151-162. - რეზ. რუს. ენ.. - ბიბლიოგრ.: 13 სხწ.[MFN: 26724]

    UDC:  663.2(060.55)

    Headings of Chronicle:  ტექნიკა; მრეწველობა; გემო-კვების მრეწველობა.

     

 


Pages:  «« First  « Prev  | 2668 | 2669 | 2670 | 2671 | 2672 | 2673 | 2674 | 2675 | 2676 | 2677 | 2678 |  Next »  Last »»