დაჟანგვითი პროცესების ინტენსიფიკაცია შავი ჩაის წარმოებაში ფერმენტაციის დროს ჟანგბადის გამოყენების გზით / ბ. მეხულა, კ. გულუა // სუბტროპიკული კულტურები. - 1975. - N5. - გვ.34-38[MFN: 206224]
საქართველოს სსრ ღვინის მრეწველობაში საწარმოო სიმძლავრეების გამოყენების გაუმჯობესების ზოგიერთი საკითხი / გ. გოგოსაშვილი // საქართველოს ეკონომიკური პრობლემები. - თბილისი, 1975. - ტ.7. - გვ.132-143[MFN: 206226]
ყურძნის უვოლოგიური ნიშნები როგორც დაჭყლეტის რეჟიმის დადგენის საფუძველი / ს. მესარქიშვილი, ფ. მაჭავარიანი, გ. ზამბახიძე // საქართველოს სსრ მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე. - თბილისი, 1976. - ტ.81. - გვ.652-656. - (N3). - რუს. ენ.. - რეზიუმე ქართ. და ინგლ. ენ.[MFN: 206227]
Изуцение комплексных соединений дитионатов некоторых металлов с гидразидом салициловой кислоты / Н. Пмрцщелава, М. квернадзе // Сообщения Академии наук Грузинской ССР. т. 90. - 1978. - N3. - стр.585-588. - Резюме на грузинском и анлиском языке[MFN: 206230]