ჩაის არომატის განმსაზღვრელი ნივთიერებების გამოკვლევა / ნ. სკობელავა // საქართველოს სსრ მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე. - თბილისი, 1976. - ტ.81. - გვ.185-188. - (N1). - რუს. ენ.. - რეზიუმე ქართ. და ინგლ. ენ.[MFN: 183369]
VI კლასის ალგებრის ახალი სახელმძღვანელოს სტრუქტურა და ზოგიერთი თავისებურება / ი. მაკარიჩევი, ნ. მინდიუკი, კ. მურავინი // ფიზიკა-მათემატიკა სკოლაში. - 1973. - N2. - გვ.5-11[MFN: 183373]
ექსპერიმენტული ჰიდრონეფროზის დროს თირკმლის პარენქიმაში ჰისტომორფოლოგიური ძვრების გამოვლინების ზოგიერთი თავისებურება მასონით შეღებვის მეთოდით / დ. ხუნდაძე, ზ. ტაბიძე // კრებული უბნის ექიმისათვის. - 1977. - N1-2. - გვ.9-11[MFN: 183375]
Исследование алюмотермического восстановления окиси стронция в вакууеме / Д. Озиашвили, Г. Одилавадзе, Г. Азмайпарашвили // Сообщения Академии Наук Грузинской ССР, т. 83. - 1976. - N2. - стр.429-432. - Резюме на груз. и англ. языке[MFN: 183376]
მექანიზებულად ნაკრეფ ნედლეულში არსებული უხეში ხმელი ფოთლის შემცველობის გავლენა პროდუქციის მდგომარეობაზე ჩაის შენახვის დროს / მ. ტყეშელაშვილი // სუბტროპიკული კულტურები. - 1975. - N4. - გვ.38-41[MFN: 183377]